Παναθηναϊκός: Η Αλ Ουάχντα και οι… πόνοι του Ινσούα

Παναθηναϊκός: Η Αλ Ουάχντα και οι… πόνοι του Ινσούα

Ο Εμάνουελ Ινσούα παραπονέθηκε για ενοχλήσεις μέση την Παρασκευή και το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή περιμένει άμεση πρόταση της Αλ Ουάχντα στον Παναθηναϊκό.

Αμμοθύελλα σηκώνει… στον Παναθηναϊκό η ξαφνική εμφάνιση της Αλ Ουάχντα για τον Εμάνουελ Ινσούα. Η ομάδα από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ψάχνει έναν αριστερό μπακ και έχει στραφεί στον Αργεντινό, ο οποίος από την 1η Ιανουαρίου είναι ελεύθερος να υπογράψει με όποιον θέλει.

Στην Αλ Ουάχντα είναι προπονητής ο Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος προσπάθησε να θέσει υπό τις οδηγίες του τον Ινσούα και το καλοκαίρι του 2018, όταν προπονούσε τη Λας Πάλμας. Ο Ισπανός έχει πρόσφορες συνθήκες, αφού εργάζεται σε ένα club με μεγάλη οικονομική επιφάνεια και μπορεί να δελεάσει τον «βίσονα» με μία υψηλή προσφορά.

Το ενδιαφέρον της Αλ Ουάχντα έχει «διαρρεύσει» από το περιβάλλον του Ινσούα, το οποίο υποστηρίζει ότι επίκεται άμεσα πρόταση για την αγορά των δικαιωμάτων του. Προς το παρόν, από τον Παναθηναϊκό επισημαίνουν ότι δεν έχουν καμία ενημέρωση σχετικά και περιμένουν.

Ο Τσάβι Ρόκα δεν βιάζεται να σχολιάσει και αναμένει την εκδήλωση επίσημης ή έστω συγκεκριμένης προσέγγισης από τους Άραβες. Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού εμφανίζεται φειδωλός, αφού ίσως να πρόκειται για ένα μέσο πίεσης από την πλευρά του Ινσούα, εν όψει των διαπραγματεύσεων για την ανανέωση του συμβολαίου του, που λήγει στις 30 Ιουνίου.

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι την Παρασκευή ο Ινσούα παραπονέθηκε στο ιατρικό επιτελείο για ενοχλήσεις στη μέση. Αναμφίβολα, είναι μία περίεργη σύμπτωση, αν και ουδέποτε ο Αργεντινός έχει δώσει αφορμές για… φυγομαχία. Ακόμα και στην περίοδο των μεγάλων καθυστερήσεων στις πληρωμές, ο Ινσούα είχε λειτουργήσει άψογα. Όμως, ίσως να είναι πάρα πολλά τα λεφτά και τα υπόλοιπα θα φανούν στην ανακοίνωση της αποστολής για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Ξάνθη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ