ΠΑΟΚ: Έτσι θα παίξει κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης

ΠΑΟΚ: Έτσι θα παίξει κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης

Ο Αμπέλ Φερέιρα αποφάσισε να βάλει στο αριστερό άκρο της άμυνας του ΠΑΟΚ τον Ροντρίγκο Σοάρες, με τον Λέο Μάτος να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο αύριο κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Το μοναδικό πρόβλημα για τον Αμπέλ Φερέιρα, αμέσως μετά την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ για το κύπελλο, ήταν το ποιος θα καλύψει το κενό στο αριστερό άκρο της άμυνας λόγω της απουσίας του Δημήτρη Γιαννούλη.

Η λύση της επιστροφής του Αντελίνο Βιερίνια, μπορεί να υπήρχε στο μυαλό του Πορτογάλου τεχνικού, όμως γρήγορα εγκαταλείφτηκε καθώς ο αρχηγός πολύ δύσκολα θα μπορούσε για 90λεπτά να είναι στα κόκκινα.

Αυτομάτως προκρίθηκε η λύση του Ροντρίγκο Σοάρες. Ο Βραζιλιάνος, στην Πορτογαλία, αγωνιζόταν και στις δύο θέσεις προσφέροντας σημαντικές λύσεις στους προπονητές του. Έτσι και τώρα ο 27χρονος αμυντικός θα αγωνιστεί στην αριστερή πλευρά της άμυνας ως λύση έκτακτης ανάγκης.

Ο Δικέφαλος αναμένεται να παραταχθεί σε σχηματισμό 4-4-1-1 με τον Ζίβκοβιτς κάτω από τα δοκάρια. Στην άμυνα δεξιά ο Μάτος που θα ανεβαίνει πιο συχνά αύριο (19/1), αριστερά ο Ροντρίγκο και στο κέντρο της άμυνας οι Ίνγκασον και Βερέλα. Στο κέντρο ο Μαουρίσιο θα έχει δίπλα του τον Μίσιτς που πήρε ανάσες στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ. Στον άξονα ο Πέλκας, στις πτέρυγες οι Βιερίνια και Λημνιός, ενώ στην κορυφή της επίθεσης ο Σφιντέρσκι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ