Ένινγκ: «Ήρθαμε για να παίξουμε ποδόσφαιρο»

Ένινγκ: «Ήρθαμε για να παίξουμε ποδόσφαιρο»

Ο προπονητής του Άρη μίλησε για τον επιθετικό τρόπο παιχνιδιού που επέλεξε για την ομάδα του κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο Μίχαελ Ένινγκ με δηλώσεις του μετά την αναμέτρηση με του Ολυμπιακού και του Άρη στο Γ. Καραϊσκάκης χαρακτήρισε ως κομβικό σημείο τόσο το δοκάρι του Ντάνιελ Λάρσον όσο και τον τραυματισμό του Μπράουν Ιντέγε, λίγο πριν οι κίτρινοι δεχτούν γκολ στη λήξη του ημιχρόνου. Ο Γερμανός τεχνικός τόνισε πως η ομάδα του θα μπορούσε να προηγηθεί και σε τέτοια περίπτωση το παιχνίδι θα είχε εξελιχτεί διαφορετικά.

Για το ματς: «Καταρχάς συγχαρητήρια στον αντίπαλο που κέρδισε. Ήρθαμε για να παίξουμε ποδόσφαιρο και δεν κλειστήκαμε πίσω. Το ποδόσφαιρο είναι παιχνίδι λαθών. Ο Ολυμπιακός εκμεταλλεύτηκε τα δικά μας λάθη, εμείς δεν μπορέσαμε να το κάνουμε νωρίτερα. Σημαντική στιγμή ήταν αυτή του τραυματισμού του Ιντέγε. Με την αλλαγή αποδιοργανωθήκαμε και δεχτήκαμε γκολ. Ο Ολυμπιακός ήταν πιο αποφασιστικός και κράτησε το αποτέλεσμα».

Για το δοκάρι του Λάρσον: «Είχαμε ευκαιρίες για να σκοράρουμε, αν πετυχαίναμε το τέρμα θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα».

Για τον αν είναι σοβαρός ο τραυματισμός του Ιντέγε: «Δεν μπορούμε να πούμε αυτή τη στιγμή. Από αύριο θα αξιολογηθεί η κατάσταση».

Για το δίλεπτο που έβαλε δυο γκολ ο Ολυμπιακός: «Πραγματικά αυτό έπαιξε ρόλο και δημιούργησε πρόβλημα. Σε μια δύσκολη έδρα και σε ντέρμπι ήταν πολύ σημαντικό το δίλεπτο όπως εξελίχτηκε το παιχνίδι. Δεν είναι εύκολο να αντιδράσεις μετά».

Για το αν μετανιώνει που ήταν ψηλά οι γραμμές του Άρη: «Δεν θα άλλαζε κάτι σε διαφορετική περίπτωση. Οι λεπτομέρειες έκριναν τον αγώνα, μπορεί να βάζαμε πρώτοι γκολ, άρα ήταν σωστό το πλάνο. Δεν μ’ αρέσει να κλείνεται η ομάδα πίσω και να περιμένει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ