Βαρούχας: «Αρκετά λάθη στην Τούμπα, δεν δόθηκε πέναλτι υπέρ του Αστέρα»

Βαρούχας: «Αρκετά λάθη στην Τούμπα, δεν δόθηκε πέναλτι υπέρ του Αστέρα»

Ο Παναγιώτης Βαρούχας σχολίασε τις διαιτησίες στα παιχνίδια της 19ης αγωνιστικής και επικεντρώθηκε στα αρκετά λάθη που έγιναν στην Τούμπα.

Ο Παναγιώτης Βαρούχας μίλησε για τις διαιτησίες του Σαββατοκύριακου στην Super League σχολιάζοντας τα λάθη της 19ης αγωνιστικής από τους ρέφερι.

Ο έμπειρος καθηγητής διαιτησίας εντόπισε αρκετά λάθη στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα, ξεκαθαρίζοντας στις δηλώσεις του πως ναι μεν κάποια διορθώθηκαν με το VAR, άλλα όμως όχι.

Χαρακτηριστική είναι η φάση όπου ο Σκουλάς αρνείται καθαρό πέναλτι υπέρ του Αστέρα σε μια διεκδίκηση της μπάλας μεταξύ Αουγκούστο και Φερνάντες.

Αναλυτικά όσα είπε ο Παναγιώτης Βαρούχας στον ΣΠΟΡ ΦΜ 94,6 για τα παιχνίδια του Σαββατοκύριακου:

Πανιώνιος-ΟΦΗ (Κατσικογιάννης): «Στο 36’ είχαμε μια πτώση του Αραμπούλι. Κάθε Κυριακή έχει κι ένα τέτοιο πέσιμο, απορώ πώς δεν έχει χτυπήσει. Σωστά δεν δόθηκε εκεί πέναλτι, αλλά δόθηκε ορθώς στο χέρι αργότερα».

Παναιτωλικός-Λαμία (Τζήλος): «Ο Τζήλος έκανε ένα σοβαρό λάθος. Ο Τζανακάκης έπρεπε να αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη κάρτα, αλλά δεν του την έδειξε. Το πέναλτι στον Ντάουντα ήταν σωστό».

Ξάνθη-Παναθηναϊκός (Φωτιάς): «Ο Φωτιάς έβγαλε επτά κάρτες στον Παναθηναϊκό και τέσσερις στην Ξάνθη, τη μία διπλή. Οι κάρτες ως επί το πλείστον ήταν σωστές. Όταν όμως δίνεις τόσες πολλές κάρτες, ο καθαρός χρόνος παιχνιδιού μειώνεται. Το γκολ του Παναθηναϊκού σωστά ακυρώθηκε γιατί έκανε φάουλ ο Δώνης. Οι δύο κίτρινες στον Μπαριέντος ήταν σωστές».

ΑΕΚ-Λάρισα (Διαμαντόπουλος): «Δεν είχε κάποια περίεργη φάση αυτό το παιχνίδι».

Ατρόμητος-Βόλος (Ευαγγέλου): «Σωστά ο Ευαγγέλλου έδωσε πλεονέκτημα σε μια ανατροπή εκτός περιοχής. Σε ένα σουτ παίκτη Ατρομήτου, δεν φάνηκε η μπάλα να χτυπά σε χέρι παίκτη του Βόλου».

ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης (Σκουλάς): «Η μπάλα στην εκτέλεση του φάουλ κουνήθηκε ελαφρά, άρα σωστά μέτρησε το γκολ. Σε μια διεκδίκηση της μπάλας μεταξύ Αουγκούστο και Φερνάντες, είναι παράβαση και δεν δόθηκε πέναλτι στον Αστέρα. Το πέναλτι που ζητά ο Αστέρας για χέρι του Σφιντέρσκι δεν υπάρχει γιατί είναι σε φυσική θέση. Στο γκολ του Πέλκα, ο βοηθός κακώς σήκωσε τη σημαία γιατί έπρεπε να περιμένει να ολοκληρωθεί η φάση. Πήρε την πάσα από αντίπαλο, άρα έχουμε κακό παίξιμο, αλλά την ώρα που ο βοηθός σηκώνει τη σημαία ο Σκουλάς σηκώνει το χέρι για να δώσει οφσάιντ. Αν σφυρίξει, τελειώνει η φάση. Δεν μπορεί να σηκώνεις το χέρι σου και να μη σφυρίξεις. Το γκολ σωστά μετρά, αλλά έχουν κάνει λάθος κίνηση και ο βοηθός, αλλά και ο διαιτητής. Στο 64’ υπάρχει ανατροπή, αλλά ήταν εκτός περιοχής και σωστά διορθώθηκε με το VAR. Το γκολ του Αστέρα είναι μια δύσκολη φάση, αλλά σωστά μέτρησε το γκολ. Το θέμα είναι αν είναι εξοστρακισμός ή κακό παίξιμο».

Ολυμπιακός-Άρης (Τζοβάρας): «Το πρώτο γκολ που βάζει ο Άρης είναι οφσάιντ, δεν έπρεπε να μετρήσει. Ο Ρόουζ είναι λίγο μπροστά, αλλά στο VAR δεν έχουν τη γραμμή που βλέπουμε εμείς τηλεοπτικά. Γι’ αυτό λέμε πως πρέπει να μπει γραμμή άμεσα. Το πέναλτι που κέρδισε ο Ολυμπιακός ήταν σωστό. Στο άλλο γκολ του Άρη, πρέπει να καλύπτεται ο σκόρερ στην πάσα από δύο παίκτες. Συνήθως ο ένας είναι ο τερματοφύλακας. Σωστά δεν μέτρησε, γιατί ήταν οφσάιντ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ