«Ο Χασάν έκλεισε στον Ολυμπιακό»

«Ο Χασάν έκλεισε στον Ολυμπιακό»

Πηγές από την Μπράγκα αποκάλυψαν ότι ο Ολυμπιακός ολοκληρώνει τη μεταγραφή του Χασάν. Για τώρα ή για το καλοκαίρι.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε μεταγραφικό οργασμό. Οι Πειραιώτες είναι έτοιμοι να καλύψουν κάθε τυχόν ανάγκη που μπορεί να παρουσιαστεί, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τις κινήσεις που έρχονται. Και για όποιες θέσεις ο Πέδρο Μαρτίνς ζητήσει ενίσχυση!

Η Πορτογαλία είναι πάντα στην πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντος του Ολυμπιακού για τις μεταγραφικές του αναζητήσεις. Και όπως αναφέρουν πληροφορίες από τη χώρα της Ιβηρικής Χερσονήσου, ο Αχμέντ Χασάν, φαίνεται ότι βρίσκεται ήδη στον δρόμο της επιστροφής στη χώρα μας.

Οπως αναφέρουν επίσημες πηγές της Μπράγκα, η επιστροφή του Αιγύπτιου σέντερ φορ στον Ολυμπιακό πρέπει να θεωρείται δεδομένη, πλεόν, καθώς οι εμπλεκόμενες πλευρές φέρεται να κατέληξαν σε συμφωνία. Μάλιστα, οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι όλα οριστικοποιήθηκαν και μένει μόνο να ξεκαθαριστεί πότε θα έρχει στην Ελλάδα, ώστε να οριστικοποιηθεί η απόκτηση του 26χρονου στράικερ, που αποτελεί επιλογή και έναν εκ τω αγαπημένων παικτών του Μαρτίνς.

Προφανώς η άφιξη του Χασάν στην Ελλάδα δεν έχει να κάνει με τη μεταγραφή του Ποντένσε. Αλλά αποτελεί μια κίνηση για την ενίσχυση του ρόστερ του Ολυμπιακού στην επιθετική γραμμή του. Μάλιστα, εφόσον επιβεβαιωθεί, πιθανότατα θα σημάνει την αποχώρηση του Μιγκέλ Ανχελ Γκερέρο, εάν η άφιξή του γίνει αυτές τις ημέρες.

Βεβαίως, δεν αποκλείεται ο Ολυμπιακός να κλείσει από τώρα τον Χασάν για το καλοκαίρι και να μην αλλάξει τους επιθετικούς του. Καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι υπάρχει και το θέμα της λίστας της Ευρώπης.

Εχει σημασία να τονίσουμε ότι εάν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες και ο Χασαν αποκτηθεί από τον Ολυμπιακό, αυτό θα γίνει με κανονική μεταγραφή και όχι με τη μορφή δανεισμού, όπως πέρυσι. Εξάλλου, ο Αιγύπτιος μένει ελεύθερος από την Μπράγκα το καλοκαίρι.

Φέτος ο διεθνής Αιγύπτιος στράικερ έχει μόλις 7 συμμετοχές, 1 γκολ και 1 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις με την Μπράγκα, αλλά από τον Σεπτέμβριο έχει μπει στον «πάγο», μετά από τραυμαρισμό που είχε, αλλά και τις διαφωνίες του με τη διοίκηση της ομάδας του. Πέρυσι, με τη φανέλα του Ολυμπιακού, ο Αιγύπτιος φορ είχε 15 γκολ σε 32 ματς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ