ΟΦΗ: Αμφίβολοι για Ολυμπιακό οι Μάνος, Τσιλιανίδης

ΟΦΗ: Αμφίβολοι για Ολυμπιακό οι Μάνος, Τσιλιανίδης

«Ερωτηματικά» προέκυψαν στην πρώτη προπόνηση του ΟΦΗ ενόψει του ματς με τον Ολυμπιακό (22/01), με τους Μάνο και Τσιλιανίδη να μένουν εκτός λόγω αιματώματος.

Προβλήματα για τον Γιώργο Σίμο πριν το ματς με τον Ολυμπιακό, με τους Τσιλιανίδη και Μάνο να προπονούνται σε χαλαρούς ρυθμούς λόγω αιματώματος.

Ο Θανάσης Ντίνας επίσης δεν συμμετείχε στην προπόνηση, ενώ ατομικό ακολούθησε και ο Αμπίλ Ναμπί.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ ΟΦΗ:

«Με προπόνηση που έγινε το μεσημέρι της Δευτέρας (20/1) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ για τον εντός έδρας αγώνα της Τετάρτης (22/01) με τον Ολυμπιακό.

Ο Κοσμάς Τσιλιανίδης προπονήθηκε σε χαμηλούς ρυθμούς λόγω αιματώματος στο δικέφαλο, ενώ ο Δημήτρης Μάνος δεν προπονήθηκε λόγω αιματώματος που τον ταλαιπωρεί στον δεξιό γλουτιαίο από τον αγώνα με τον Πανιώνιο.

Επίσης στην προπόνηση των «ομιλητών» δεν συμμετείχε ο Θανάσης Ντίνας, καθώς ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο γαστροκνήμιο. Η κατάσταση των τριών ποδοσφαιριστών θα επανεκτιμηθεί στην προπόνηση της Τρίτης (21/01). Ο Αντίλ Ναμπί ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Όσοι αγωνίστηκαν στο ματς με τον Πανιώνιο ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ το πρόγραμμα για τους υπόλοιπους περιελάμβανε παιχνίδι κατοχής της μπάλας και ασκήσεις με τελειώματα φάσεων.

Η επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για τις 3 το μεσημέρι της Τρίτης (21/01), μετά το τέλος της οποίας θα ανακοινωθεί η αποστολή του ΟΦΗ για το παιχνίδι κόντρα στους Πειραιώτες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ