Οι κλεφτές ματιές του Χουλτ στην υπόθεση πώλησης του Ινσούα

Οι κλεφτές ματιές του Χουλτ στην υπόθεση πώλησης του Ινσούα

Ο Νίκλας Χουλτ θα φύγει από την ΑΕΚ, αλλά δε θέλει να φύγει από την Ελλάδα. Και ακούγοντας πως ο Ινσούα θα φύγει από τον Παναθηναϊκό, σκέφτεται την επιστροφή.

Ο Νίκλας Χουλτ αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό τον Ιανουάριο του 2018, τον καιρό δηλαδή που ο Παναθηναϊκός έκανε ένα μεγάλο ξεσκαρτάρισμα στο ρόστερ του προκειμένου να εξοικονομήσει χρήματα. Έφυγε σχεδόν… τσάμπα για την ΑΕΚ. Ανοίγοντας τον δρόμο για τη βασική ενδεκάδα στον Εμάνουελ Ινσούα, ο οποίος έως τότε ήταν στη σκιά του Σουηδού και λίγοι ήταν εκείνοι που πίστευαν πως θα καταφέρει ο Αργεντινός να… μπει στα παπούτσια του.

Συν το χρόνω, ο Ινσούα όχι μόνο κατάφερε επάξια να αντικαταστήσει τον Χουλτ, αλλά έδωσε και πολλά περισσότερα απ’ ότι ο Χουλτ. Έγινε πολύ σημαντικός, ήταν από τους πιο αξιόπιστους μπακ του πρωταθλήματος, έγινε ηγέτης σε αποδυτήρια και γήπεδο, ανέβασε το κασέ του σε πολύ υψηλότερα επίπεδα απ’ αυτά που παίρνει στον Παναθηναϊκό. Δεν είναι τυχαίο πως οι Άραβες είναι έτοιμοι για τρελή πρόταση.

Γιατί όλος αυτός ο πρόλογος; Γιατί οι δύο συγκεκριμένοι μπορεί να είναι και πάλι πρωταγωνιστές σε ένα μεταγραφικό ντόμινο. Που αφορά Παναθηναϊκό και ΑΕΚ.

Ο Νίκλας Χουλτ έχει συμβόλαιο που τελειώνει το καλοκαίρι και συζητήσεις με την ΑΕΚ δεν υπάρχουν. Έχουν… παγώσει. Από πλευράς συλλόγου, αφού δεν υπάρχει διάθεση για να ανανεωθεί το συμβόλαιο του Σουηδού.

Ο Χουλτ, μιλώντας στο περιβάλλον του αλλά και όποτε του δίνεται η ευκαιρία στα media, δεν κρύβει τη μεγάλη του επιθυμία να παραμείνει στην Αθήνα. Έχει προσαρμοστεί πολύ, του αρέσει, περνά τέλεια με την οικογένειά του και η σύζυγός του επίσης θέλει να παραμείνουν στην Ελλάδα. Γι’ αυτό και θα υπέγραφε και με τα δύο χέρια ανανέωση στην ΑΕΚ, αν του γινόταν πρόταση.

Όμως δε θα του γίνει και θα είναι ελεύθερος το καλοκαίρι. Μαθαίνοντας, λοιπόν, πως ο Ινσούα είναι έτοιμος επίσης να φύγει από τον Παναθηναϊκό, το μυαλό του πήγε στην πρώην ομάδα του. Κι αν η θέση μείνει… κενή, θα γίνει και κρούση από την πλευρά του ποδοσφαιριστή για την επιστροφή.

Το τι θα απαντήσει ο Παναθηναϊκός και αν θα συζητήσει το συγκεκριμένο ενδεχόμενο θα κριθεί και από τις υπόλοιπες επιλογές που θα έχει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ