Σενάρια για Σεμέντο και Ολυμπιακό

Σενάρια για Σεμέντο και Ολυμπιακό

Ο Λεάντρο Σεμέντο φέρεται να είναι ένας από τους υποψήφιους για να αντικαταστήσουν τον Ντανιέλ Ποντένσε εφόσον εκείνος ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στη Γουλβς

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να ολοκληρώσει ένα σπουδαίο deal με την πώληση του Ντανιέλ Ποντένσε στη Γουλβς, που συνολικά θα ξεπεράσει τα 25 εκατ. ευρώ. Η μεταγραφή του Πορτογάλου στους λύκους θα είναι η πιο ακριβή συμφωνία στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ενώ αναμένεται να έχει «τελειώσει» μέσα στις επόμενες μέρες.

Οι ερυθρόλευκοι από την πλευρά τους έχουν ήδη βγει στην αγορά και κοιτάζουν πιθανές λύσεις σε περίπτωση που αποχωρήσει και τυπικά ο Ποντένσε και κάνουν σκέψεις για τις επόμενες κινήσεις για την ενίσχυση του ρόστερ.

Σύμφωνα με τη Sportday, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού φέρονται να έχουν ξεχωρίσει κάποιες λύσεις για την ενίσχυση στα άκρα και μια από αυτές είναι και ο Λεάντρο Σεμέντο του ΟΦΗ. Μόλις ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Ποντένσε στη Γουλβς, τότε ο Ολυμπιακός σκοπεύει να προχωρήσει στην απόκτηση του εξτρέμ των μελανόλευκων που κάνει θραύση στο πρωτάθλημα.

Εξάλλου ήδη υπάρχει επικοινωνία με την πλευρά του παίκτη μέσω του μάνατζερ του κι έχουν διαπραγματευτεί όπως αναφέρει και το δημοσίευμα για το πως θα προχωρήσει η περίπτωση της απόκτησης του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ