ΠΑΟΚ : Μεταγραφική σύσκεψη παρουσία Σαββίδη

ΠΑΟΚ : Μεταγραφική σύσκεψη παρουσία Σαββίδη

Αντίστροφη μέτρηση για τις μεταγραφές του ΠΑΟΚ με την σύσκεψη που διεξάγεται αυτή την ώρα στο Μακεδονία Παλλάς.

Η πιο κρίσιμη μεταγραφική σύσκεψη στον ΠΑΟΚ πραγματοποιήθηκε στο «Μακεδονία Παλάς», παρουσία του Ιβάν Σαββίδη και των Λουτσέσκου και Μίχελ όπως σας ενημέρωσε από χθες πρώτο το «to10.gr». 

Ήταν ίσως η πιο κρίσιμη σύσκεψη καθώς θα «κλειδώσουν» οι μεταγραφικοί στόχοι του Ιανουαρίου. Ο Ιβάν Σαββίδης βρίσκεται από το πρωί στη Θεσσαλονίκη προκειμένου ν’ ασχοληθεί με θέματα που έχουν να κάνουν με τις επενδύσεις του στην Ελλάδα, ΣΕΚΑΠ, Λιμάνι Θεσσαλονίκης και «Ε» τηλεόραση. Ο ομογενής επιχειρηματίας δεν θα μπορούσε ν’ αφήσει εκτός από την καθημερινότητα του τα θέματα του ΠΑΟΚ έχοντας άλλωστε ζητήσει να γίνουν τρεις σπουδαίες κινήσεις για την ενίσχυση της ομάδας. 

Από χθες (29/12) το πρωί είχε ενημερώσει τα στελέχη της ομάδας πως θέλει να μαζευτούν στο ορμητήριο και να συζητήσουν για τα μεταγραφικά θέματα της ομάδας. Πρώτη προτεραιότητα στην οικογένεια του Δικεφάλου είναι η απόκτηση ενός αριστερού μπακ με το όνομα του Νικλας Χουλτ να είναι στην κορυφή της μεταγραφική λίστας.

Εκτός από τους παίκτες που θα έρθουν στην Τούμπα θα παρθούν αποφάσεις και γι’ αυτούς που θα φύγουν είτε με κανονική μεταγραφή είτε με την μορφή του δανεισμού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ