Ο Αραούχο θα απασχολήσει μόνο με τους όρους της ΑΕΚ 

Ο Αραούχο θα απασχολήσει μόνο με τους όρους της ΑΕΚ 

Ο Σέρχιο Αραούχο κάνει «γκελ», όμως για να αποκτηθεί θα πρέπει να πωληθεί ο Ολιβέιρα στη Γουλβς με τα δεδομένα που ικανοποιούν την Ένωση. Κάτι που προς το παρόν μόνο σίγουρο δεν δείχνει

Από τη στιγμή που οι Ισπανοί έβαλαν στην ίδια πρόταση το όνομα του Σέρχιο Αραούχο με εκείνο της ΑΕΚ είναι λογικό να ξεσπάσει… αμόκ στις τάξεις των φιλάθλων του Δικεφάλου. Ο Αργεντινός επιθετικός που πρωταγωνίστησε στη σεζόν του τίτλου παραμένει «καψούρα» για τον κόσμο της ομάδας.

Είναι λογικό η αναφορά του ονόματός του να κάνει «γκελ», πόσο μάλλον από τη στιγμή που από Ισπανία μεριά η υπόθεση της επιστροφής του στη χώρα μας παρουσιάζεται δρομολογημένη. Κάτι, που πάντως, δεν ισχύει. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως για την ΑΕΚ θέμα Αραούχο μπορεί να προκύψει, μονάχα στο σενάριο αποχώρησης του Ολιβέιρα.

Η Ένωση δεν υπάρχει περίπτωση να κινήσει την οποιαδήποτε διαδικασία για τον Αργεντινό στράικερ σε αντίθετη περίπτωση. Για λόγους που δεν χρήζουν ιδιαίτερης ανάλυσης. Στο σενάριο που ο Ολιβέιρα πωληθεί και με τον Αραούχο… διαθέσιμο, είναι απολύτως λογικό η περίπτωσή του να έρθει στην πρώτη γραμμή. Όμως προς το παρόν τα δεδομένα δεν είναι σε αυτό το σημείο.

Η Γουλβς έχει μεταφέρει στην ΑΕΚ το ενδιαφέρον της για τον Ολιβέιρα. Ένα ενδιαφέρον που εκφράστηκε μέσω της πρόθεσης να καταβληθεί στην ομάδα ένα ποσό κοντά στα 4 εκατομμύρια ευρώ, προκειμένου ο γκολτζής του Δικεφάλου να γίνει κάτοικος Αγγλίας.

Με αυτό το ποσό, η Ένωση δεν μπαίνει καν στη διαδικασία συζήτησης για τον Ολιβέιρα. Ο Πορτογάλος άσος μπορεί να φύγει μόνο με τους όρους της ΑΕΚ. Δηλαδή, με την καταβολή ενός ποσού που θα φτάνει στα 6,5 εκατομμύρια ευρώ, χρήματα που προβλέπει η ρήτρα του συμβολαίου του.

Αυτό μεταφέρθηκε προς τη Γουλβς, αλλά και τον ίδιο τον παίκτη. Και στις δύο περιπτώσεις, δια στόματος Δημήτρη Μελισσανίδη. Η Ένωση δεν έχει σκοπό να χάσει τον κορυφαίο, πιθανότατα, παίκτη της, χωρίς να καλυφθεί απόλυτα οικονομικά. Η συγκεκριμένη στάση την χαρακτηρίζει γενικότερα και την είχαμε δει και το καλοκαίρι, στην υπόθεση της Μονπελιέ και του Βασίλη Μπάρκα. Η ΑΕΚ πουλάει, μόνο με τους δικούς της όρους.

Αυτοί οι όροι δεν είμαι βέβαιος πως θα ικανοποιηθούν από τη Γουλβς. Το… ξαφνικό ενδιαφέρον των Άγγλων για τον Ολιβέιρα δεν αιφνιδίασε την ΑΕΚ. Ούτε την έβαλε σε κάποια περίεργη διαδικασία. Η Ένωση είναι έτοιμη και για το σενάριο που ο παίκτης πωληθεί. Ένα σενάριο που επαναλαμβάνω, δεν δείχνει το επικρατέστερο σύμφωνα με όσα προκύπτουν από το ρεπορτάζ. Και αν αυτό επιβεβαιωθεί, φυσικά δεν τίθεται κανένα θέμα επιστροφής του Αραούχο στην ομάδα. Ένα θέμα που ξεκίνησε από την Ισπανία και προφανώς εκφράζει και την επιθυμία του ίδιου του Αργεντινού φορ, που αναζητά τα ποδοσφαιρικά του βήματα από τη στιγμή της αποχώρησής του από την ΑΕΚ μέχρι σήμερα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ