Ανακοίνωσε Ζοάο Βίκτορ ο ΟΦΗ

Ανακοίνωσε Ζοάο Βίκτορ ο ΟΦΗ

Την απόκτηση του Ζοάο Βίκτορ για τους επόμενους έξι μήνες ανακοίνωσε και επίσημα η ομάδα της Κρήτης.

«Μελανόλευκος» και με τη… βούλα ο Ζοάο Βίκτορ.

Όπως ανακοινώθηκε και επίσημα, ο ΟΦΗ προχώρησε στην απόκτηση του Βραζιλιάνου μέσου για τους επόμενους έξι μήνες, με τις δυο πλευρές να δίνουν τα χέρια για την έναρξη της συνεργασίας τους.

Η ομάδα της Κρήτης αναζητούσε έναν παίκτη που θα μπορούσε να προσφέρει την απαραίτητη εμπειρία στο ρόστερ για το υπόλοιπο της σεζόν, με τους ιθύνοντες να καταλήγουν στην περίπτωση 30χρονου άσου, ο οποίος στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Βραζιλία, Ισπανία, Κατάρ, ενώ για μια τετραετία βρέθηκε στην Κύπρο για λογαριασμό της Ανόρθωσης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την απόκτηση του Joao Victor de Albuquerque Bruno από την Umm Salal για διάστημα 6 μηνών.

Γεννημένος στις 7 Νοεμβρίου 1988 στην Olinda της Βραζιλίας, ο 31 ετών μέσος έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Clube Nautico Capibaribe B, απ’ όπου αποχώρησε τον Ιανουάριο του 2008 για την Sao Caetano. Τον Μάιο του ίδιου έτους αποκτήθηκε από την Treze FC, στην οποία παρέμεινε μέχρι τον Ιανουάριο του 2009.

Επόμενος σταθμός της καριέρας του ήταν το Ουζμπεκιστάν, όπου φόρεσε τη φανέλα της Bunyodkor Tashkent σε 14 αγώνες στις εγχώριες διοργανώσεις και σε 13 αναμετρήσεις για το AFC Champions League.

Τον Αύγουστο του 2010 μετακόμισε στην Ισπανία για λογαριασμό της RCD Mallorca, με τα χρώματα της οποίας αγωνίστηκε ως τον Ιούλιο του 2015, έχοντας συνολικά 96 συμμετοχές, 1 γκολ και 3 ασίστ.

Από τον Ιούλιο του 2015 ως τον Ιούλιο του 2019 έπαιξε στην Κύπρο και την Ανόρθωση, με την οποία μέτρησε 136 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο, 19 γκολ και 2 ασίστ. Επίσης συμμετείχε σε 2 αγώνες της ομάδας του για τον πρώτο προκριματικό γύρο του UEFA Europa League.

Τελευταίος σταθμός της καριέρας του πριν έρθει στον ΟΦΗ ήταν το Κατάρ, χώρα στην οποία φόρεσε τα χρώματα της Umm Salal σε 16 αγώνες στις εγχώριες διοργανώσεις.

Joao καλώς ήρθες στην οικογένεια του ΟΦΗ!»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ