Αποκάλυψη: Κλείνει Νιλ Ντε Πο ο Ατρόμητος (pic+vids)

Αποκάλυψη: Κλείνει Νιλ Ντε Πο ο Ατρόμητος (pic+vids)

Η ομάδα του Περιστερίου κλείνει τον 30χρονο εξτρέμ, που έμεινε ελεύθερος από τη Ρίζεσπορ – Βέλγος με ρίζες από το Κονγκό και καριέρα σε Λόκερεν, Γκιγκάμπ και Ζούλτε Βάρεγκεμ.

«Η αμυντική μας λειτουργία έχει βελτιωθεί, γιατί τα παιδιά ακολουθούν σταθερά το πλάνο μας, αλλά χρειαζόμαστε κάτι περισσότερο μπροστά», είχε δηλώσει ο Σάββας Παντελίδης, μετά το πρόσφατο παιχνίδι με τον Βόλο (0-0), προαναγγέλλοντας ουσιαστικά μεταγραφικές εξελίξεις. Ο Ελληνας προπονητής και οι συνεργάτες του έχουν εντοπίσει το μεγάλο πρόβλημα που υπάρχει στην μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας του Περιστερίου και στις συζητήσεις που είχε ο 54χρονος κόουτς με τη διοίκηση του συλλόγου είχε ζητήσει την ενίσχυση στη γραμμή κρούσης.

Οι εισηγήσεις του Σάββα Παντελίδη εισακούστηκαν από τους ανθρώπους της ομάδας και ο Ατρόμητος βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Βέλγου εξτρέμ, Νιλ Ντε Πο, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Ρίζεσπορ. Ο 30χρονος, που έχει ρίζες από το Κονγκό, έμεινε ελεύθερος από την τούρκικη ομάδα και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα με τον Ατρόμητο.

Ο Νιλ Ντε Πο είναι δεξιοπόδαρος, με ύψος 1.80 και παίζει κυρίως ως δεξί εξτρέμ. Ωστόσο, μπορεί να προσφέρει πολύτιμες λύσεις και στο αριστερό άκρο της μεσοεπιθετικής γραμμής, αλλά και ως 10άρι πίσω από τον επιθετικό. Εχει μεγάλη εμπειρία, καθώς στην καριέρα του έχει αγωνιστεί σε 358 ματς, έχοντας 55 γκολ και 55 ασίστ σ 23.297 λεπτά συμμετοχής! Ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Λόκερεν και το 2008 ανέβηκε στην πρώτη ομάδα. Στον βέλγικο σύλλογο έμεινε για 7 χρόνια, έχοντας 218 συμμετοχές με 35 γκολ και 32 ασίστ.

Το καλοκαίρι του 2015 μετακόμισε στη Γαλλία για λογαριασμό της Γκιγκάμπ και παρέμεινε εκεί μέχρι το 2017, όταν επέστρεψε στο Βέλγιο, αυτή τη φορά για την Ζούλτε Βάρεγκεμ. Στη Γαλλία έπαιξε  σε 50 ματς, με απολογισμό 6 γκολ και 2 ασίστ, ενώ στην βέλγικη ομάδα έπαιξε μέχρι το καλοκαίρι του 2019, έχοντας 14 γκολ και 19 ασίστ σε 82 παιχνίδια. Πέρσι, μετακόμισε στην Τουρκία, ωστόσο, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα ήθελε και αποχώρησε πρόωρα από την Ρίζεσπορ. Με τη φανέλα της ομάδας από τη γειτονική χώρα έπαιξε μόλις σε 8 παιχνίδια, έχοντας μόνο 2 ασίστ.

Την προηγούμενη εβδομάδα έμεινε ελεύθερος από τη Ρίζεσπορ, με τον Ατρόμητο να του χτυπάει την πόρτα και να βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτησή του. Αξίζει να σημειώσουμε ότι είναι διεθνής με όλες τις μικρές ομάδες του Βελγίου, χωρίς όμως να έχει παίξει στη εθνική ομάδα ανδρών.

Δείτε τον εν δράσει:

https://www.youtube.com/watch?v=SjGsCBOaTq4

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ