Γκάμα: «Χαρούμενος που βοηθάω την ομάδα μου»

Γκάμα: «Χαρούμενος που βοηθάω την ομάδα μου»

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός αναφέρθηκε στη νίκη επί της Ξάνθης και στη προσωπική του απόδοση

Ο Μπρούνο Γκάμα ήταν ο κορυφαίος παίκτης του Άρη στη σημερινή αναμέτρηση με τη Ξάνθη, ενώ πέτυχε και το γκολ που έκρινε το παιχνίδι. Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός αναφέρθηκε στη νίκη της ομάδας του αλλά και στα εφτά τέρματα που έχει σημειώσει.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη NOVA:
Για το παιχνίδι: «Οι δυο ομάδες έχουν παίξει τέσσερις φορές και είναι λογικό να γνωρίζει η κάθε μια τα πλεονεκτήματα και τις αδυναμίες της άλλης. Καταφέραμε και κερδίσαμε το παιχνίδι και αυτό είναι πολύ σημαντικό».
Για τα γκολ που έχει πετύχει: «Είμαι χαρούμενος που βοηθάω την ομάδα μου με τα γκολ που πέτυχα, αν και δεν είναι ο βασικός μου στόχος να είμαι πρώτος σκόρερ. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να είμαι περισσότερο δημιουργικός, έτσι και αλλιώς στη καριέρα μου δεν είχα πετύχει ποτέ πολλά γκολ».
Για τα παιχνίδια κυπέλλου με τον Ατρόμητο: «Σεβόμαστε τον αντίπαλο, είναι μια δυνατή ομάδα. Θα είναι ενα ισορροπημένο ζευγάρι αλλά νομίζω οτι έχουμε το πλεονέκτημα, χωρίς να υποτιμούμε τον αντίπαλο. Αυτό όμως θα πρέπει να το αποδείξουμε και μέσα στο γήπεδο. Είναι πολύ σημαντικός στόχος για εμάς το κύπελλο και αν θέλουμε να προκριθουμε δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθη».
Για τα πέναλτι που έχει ευστοχήσει: «Είναι σημαντικό να υπάρχει ευστοχία στα πέναλτι, αλλά μπορεί κάποιος και να αστοχήσει. Εγώ θέλω να έχω θετική ενέργεια και να συνεχίσω να έχω την ίδια επιτυχία και στο μέλλον».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ