Οι δύο αντίπαλοι του Άρη

Οι δύο αντίπαλοι του Άρη

Η ομάδα του Ένινγκ θα αντιμετωπίσει εκτός από τον Παναιτωλικό και τη κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια.

Η νίκη αποτελεί τον μοναδικό στόχο του Άρη στο αυριανό παιχνίδι στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό. Ενα αποτέλεσμα που μπορεί να τον φέρει και με το ενάμιση πόδι στα πλέι οφ.

Ο Άρης προέρχεται από την εντός έδρας νίκη επί της Ξάνθης και είναι σαφώς καλύτερη και πιο ποιοτική ομάδα από τον αντίπαλο του.

Εκτός, όμως, από τον Παναιτωλικό, η ομάδα του Ένινγκ έχει να αντιμετωπίσει και τη κούραση στην αυριανή αναμέτρηση. Οι συνεχόμενες υποχρεώσεις σε πρωτάθλημα και κύπελλο ειναι λογικό να δημιουργήσουν προβλήματα.

Ειδικά οταν ο Άρης και ο Πανιώνιος ειναι οι μοναδικές ομάδες που έπαιζαν Πέμπτη και τα παιχνίδια τους ορίστηκαν Κυριακή ενώ των υπολοίπων ομάδων τη Δευτέρα.

Η μια μέρα παραπάνω ξεκούραση, φυσικά και μετράει, όταν δίνεις συνεχόμενα παιχνίδια σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Αν στα προαναφερθέντα προστεθούν και τα προβλήματα τιμωριών και τραυματισμών, αλλά και η αδιανόητη απόφαση της ΦΙΦΑ να απαγορεύσει τις μεταγραφές σε μια εταιρεία άλλη με άλλο ΑΦΜ από αυτή που χρωστούσε, καταλαβαίνει κανείς οτι ο Άρης είναι στα κόκκινα.

Τα παραπάνω σε καμιά περίπτωση δεν αποτελούν δικαιολογίες, το είπα από την αρχή εξάλλου οτι η νίκη είναι το μοναδικό αποδεκτό αποτέλεσμα στο Αγρίνιο. Δεν μπορούμε, όμως και να μη βλέπουμε τη πραγματικότητα.

Ήταν πολύ σημαντική για τον Ένινγκ η απόφαση του διαιτητικού δικαστηρίου της ΕΠΟ για τον Ντουρμισάι, που έχει αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής και θα παίξει βασικός αύριο. Σε μια θέση που πονούσε ο Άρης, μετά τον τραυματισμό του Ιντέγε.

Ο νεαρός επιθετικός μπορεί να δώσει λύσεις στο σκοραρισμα αλλά κυρίως να ανοίξει χώρους για τους μεσοεπιθετικους, κάτι που έλειψε πολύ από το παιχνίδι του Άρη στην αναμέτρηση με τη Ξάνθη.

Υ. Γ Θα είναι το πρώτο παιχνίδι αύριο που η ομάδα θα κληθεί να παίξει χωρίς τον Ρόουζ στη σύνθεση της. Λύσεις υπάρχουν πάντως για τον Ένινγκ.

Υ. Γ 1 Ο Ντουρμισάι έχει και καλή ψυχολογία και μεγάλο κίνητρο. Μακάρι να του βγεί και το αυριανό παιχνίδι, θα είναι πολύ σημαντικό για τον ίδιο αλλά και τον Άρη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ