Παναθηναϊκός: Κινητοποίηση στον κόσμο εν όψει ΠΑΟΚ

Παναθηναϊκός: Κινητοποίηση στον κόσμο εν όψει ΠΑΟΚ

Το ΟΑΚΑ αναμένεται να «ζεσταθεί» για τα καλά στο κυριακάτικο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ.

Το ΟΑΚΑ είναι απελπιστικά άδειο τη φετινή σεζόν και οι ποδοσφαιριστές του Γιώργου Δώνη παίζουν μπροστά σε άδειες εξέδρες. Ούτε καν τα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ λειτούργησαν ως κίνητρο για τους φίλους του Τριφυλλιού ώστε να μεταβούν στην Καλογρέζα.

Ωστόσο, εν όψει του παιχνιδιού του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ, το πράγμα φαίνεται να ζωντανεύει… Οι συνεχόμενες νίκες, η πρόκριση με ανατροπή επί του ΠΑΣ Γιάννινα στο Κύπελλο, η εμπορικότητα και η ένταση με τον αντίπαλο κινητοποιούν τους «πράσινους» οπαδούς.

Προφανώς και δεν αναμένεται κοσμοσυρροή από τη μία μέρα στην άλλη. Για να αντιστραφεί η διάθεση του κόσμου θα χρειαστούν πολλά περισσότερα από ένα μικρό σερί νικών. Όμως, για πρώτη φορά την Κυριακή το «Σπύρος Λούης» θα έχει ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα.

Είναι νωρίς για εκτιμήσεις για την προσέλευση στο κυριακάτικο ματς, αλλά εκφράζεται αισιοδοξία ότι θα προσέλθουν στις εξέδρες περισσότεροι από 20.000 θεατές. Ο Παναθηναϊκός έχει ανάγκη από τη συμπαράσταση των οπαδών του και απέναντι στον ΠΑΟΚ θα την έχει…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ