ΑΕΚ: Σε πρώτο πλάνο ο Αραούχο

ΑΕΚ: Σε πρώτο πλάνο ο Αραούχο

Η ΑΕΚ αναμένεται να κορυφώσει τις προσπάθειές της για την απόκτηση του Σέρχιο Αραούχο ανεξάρτητα από την υπόθεση του Νέλσον Ολιβέιρα.

Η Γουλβς δεν έχει επανέλθει για τον Νέλσον Ολιβέιρα με τον Πορτογάλο βέβαια να επιθυμεί να επιστρέψει στην Αγγλία κάτι που φάνηκε κι από την παρουσία του κόντρα στον Ολυμπιακό. Ο επιθετικός της Ένωσης πέρασε ως αλλαγή στο μισάωρο και πραγματοποίησε μάλλον τη χειρότερή του εμφάνιση αυτούς τους έξι μήνες που βρίσκεται στην Ελλάδα δείχνοντας ότι το μυαλό του… ταξιδεύει στο Νησί.

Ανεξάρτητα πάντως από την υπόθεση του Ολιβέιρα στην ΑΕΚ φαίνεται πως έχουν αποφασίσει να φέρουν πίσω τον Σέρχιο Αραούχο από την Λας Πάλμας και πλέον θα κορυφώσουν τις προσπάθειές τους για να ντύσουν ξανά στα κιτρινόμαυρα τον Αργεντινό. Με τις μέρες για την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου να λιγοστεύουν, η ΑΕΚ και ο Ίλια Ίβιτς έχουν σε πρώτο πλάνο την επιστροφή του Αραούχο.

Ο ίδιος ο παίκτης θέλει σαν τρελός να επιστρέψει και περιμένει καρτερικά να συμφωνήσουν οι δύο ομάδες γνωρίζοντας πως στην Ελλάδα πέρασε ίσως τις καλύτερες στιγμές της καριέρας του. Οι επόμενες ώρες και μέρες θα είναι καθοριστικές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ