Τέλος από τον Πανιώνιο ο Μασούρας, πάει στη Λάρισα

Τέλος από τον Πανιώνιο ο Μασούρας, πάει στη Λάρισα

Παρελθόν από την ομάδα της Νέας Σμύρνης αποτελεί ο Γιάννης Μασούρας, ο οποίος αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΛ.

Παρελθόν από τον Πανιώνιο αποτελεί ο Γιάννης Μασούρας. Ο 24χρονος αποφάσισε να προχωρήσει σε λύση της συνεργασίας του με την ομάδα της Νέας Σμύρνης, με τον δανεισμό του από τον Ολυμπιακό στους «κυανέρυθρους» να διακόπτεται οριστικά.

Κάπως έτσι, οι δυο πλευρές θα ακολουθήσουν ξεχωριστούς δρόμους, με τον ακραίο οπισθοφύλακα να αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του για τους επόμενους έξι μήνες στην ΑΕΛ. Ο σύλλογος της Θεσσαλίας βρίσκεται σε αναζήτηση ενός παίκτη που θα μπορέσει να καλύψει επαρκώς το κενό στο δεξί άκρο της άμυνας και έχει καταλήξει στην περίπτωση του Μασούρα.

Μάλιστα, φαίνεται πως υπάρχει ήδη καταρχήν συμφωνία για τον δανεισμό του 24χρονου στους «βυσσινί», με τον νεαρό άσο να ετοιμάζει πλέον βαλίτσες για την πόλη της Λάρισας.

Όσον αφορά τον Πανιώνιο, οι «κυανέρυθροι» δέχονται ακόμη ένα χτύπημα στη μάχη που δίνουν για να αποφύγουν τον υποβιβασμό, καθώς ο Μασούρας αποτελούσε αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας τη φετινή σεζόν, μετρώντας συνολικά 13 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Superleague.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ