Στοχευμένη και μεθοδευμένη από τον Σαββίδη η ανακοίνωση των οπαδών του ΠΑΟΚ

Στοχευμένη και μεθοδευμένη από τον Σαββίδη η ανακοίνωση των οπαδών του ΠΑΟΚ

Έβαλαν τώρα στο «στόχο» τον Μητσοτάκη και μιλούν μέχρι και για απόσχιση.

Σε πανικό ο Ιβάν Σαββίδης και ο ΠΑΟΚ μετά την απόφαση-καταπέλτης της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού που επιβεβαίωσε πως υπάρχει πολυιδιοκτησία με την Ξάνθη και αποφάσισε τον υποβιβασμό τους!

Κάθε μέτρο πλέον έχει ξεπεράσει η ρητορική που ακολουθεί η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αλλά και όλοι όσοι βρίσκονται γύρω από αυτή. Σειρά πήρε πριν λίγο με ανακοίνωση του ο Σύνδεσμος Φιλάθλων ΠΑΟΚ Θύρα 4 βάζοντας στο στόχο τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και κάνοντας λόγο και για απόσχιση!

Μια στοχευμένη και μεθοδευμένη από τον Ιβάν Σαββίδη ανακοίνωση των οπαδών του ΠΑΟΚ που κάνει επίθεση ανοικτά στην Κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό και τονίζει πως «βρισκόμαστε σε πόλεμο»! Μεταξύ άλλων αναφέρει:

«Ήρθε η ώρα για τον λαό του ΠΑΟΚ (από τον απλό φίλαθλο που βρίσκεται χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από τη Θεσσαλονίκη μέχρι τον κάθε συνδεσμίτη) να ξυπνήσει και να δει την αλήθεια κατάματα: είμαστε σε πόλεμο.

Ο κύριος υπεύθυνος για το σημείο που φτάσαμε αλλά και το πού θα πάμε από εδώ και στο εξής, είναι ένας και έχει το ονοματεπωνυμο Κυριάκος Μητσοτάκης»

Σε άλλο σημείο της ανακοίνωσης του ΣΦ ΠΑΟΚ Θύρα 4 γίνεται λόγος για απόσχιση!
«Πριν ενάμιση χρόνο, στις δράσεις για το κλεμμένο πρωτάθλημα, φυτεύθηκε ο σπόρος στις καρδιές μας. Με αδικίες σαν τη σημερινή να τον ποτίζουν όλο και περισσότερο, σύντομα το λουλούδι της απόσχισης θα φυτρώσει και τότε η πραγματικότητα θα είναι πολύ διαφορετική».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ