Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Να θέλει να φύγει ο άνθρωπος και να μην τον αφήνουν. Τι, όχι;
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Άρης: «Οργάνωση του ιατρικού επιτελείου σε ευρωπαϊκά πρότυπα»

Σε περαιτέρω στελέχωση του ιατρικού της επιτελείου προχωρά η ΠΑΕ Άρης, με στόχο την καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση προβλημάτων τραυματισμών.

Άρης: «Οργάνωση του ιατρικού επιτελείου σε ευρωπαϊκά πρότυπα» | to10.gr

Η ΠΑΕ Άρης αναβαθμίζει το ιατρικό της επιτελείο σε ευρωπαϊκά πρότυπα, με την περαιτέρω στελέχωσή του και την έναρξη συνεργασίας με εξειδικευμένο και έμπειρο ιατρικό προσωπικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης:

«Το περασμένο καλοκαίρι σε μια προσπάθεια αναβάθμισης και περαιτέρω στελέχωσης του ιατρικού επιτελείου της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, με στόχο την καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση προβλημάτων, που θα προέκυπταν στη διάρκεια της σεζόν από ενδεχόμενους τραυματισμούς, αποφασίστηκε η συνεργασία με εξειδικευμένο και έμπειρο ιατρικό προσωπικό.

Το πρώτο βήμα έγινε με την ανακοίνωση της έναρξης της συνεργασίας με την «ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ» και ακολούθησε η στελέχωση του ιατρικού επιτελείου της ομάδας μας με άρτια κατηρτισμένο επιστημονικό προσωπικό με επικεφαλής τον γιατρό, Θεοχάρη Κυριακίδη και τους Αναστάσιο Κατσικά (φυσικοθεραπευτής), Μάριο Κουρουσέκο και Ευστάθιο Γηγίνη (μασέρ), Αναστάσιο Βαμβάκη (διατροφολόγος), ενώ υπάρχει συνεργασία και με το φυσικοθεραπευτήριο «Hygeia-Complex» του Γιώργου Τελίδη.

«Από τον περασμένο Ιούνιο που βρίσκομαι στον ΑΡΗ υπάρχει μια καλή οργάνωση στο ιατρικό κομμάτι, που μας επιτρέπει να δουλεύουμε σε ευρωπαϊκά πρότυπα. Τα αποτελέσματα αυτής της οργάνωσης φαίνονται τόσο στο κομμάτι της πρόληψης όσο και σε αυτό της ταχύτερης αποκατάστασης. Παρά το βεβαρημένο πρόγραμμα της ομάδας από το ξεκίνημα της σεζόν με παιχνίδια σε Ευρώπη και Ελλάδα τα προβλήματα που έχουν προκύψει από μυϊκούς τραυματισμούς είναι λιγοστά, με σοβαρότερο αυτόν του Φραν Βέλεθ στη Νορβηγία, ενώ ο χρόνος της επιστροφής στην αγωνιστική δράση ήταν γρηγορότερος από τον προβλεπόμενο», δήλωσε ο γιατρός της ομάδας μας, Θεοχάρης Κυριακίδης, στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΑΡΗΣ και συμπλήρωσε:

«Από εκεί και μετά, θα ήθελα να σταθώ ιδιαίτερα στην περίπτωση του Χουλιάν Κουέστα, όπου κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου στο ντέρμπι με τον Π.Α.Ο.Κ. έγινε δύο φορές ανάταξη του δεξιού ώμου του. Ο Κουέστα εγχειρίστηκε τρεις μέρες αργότερα κι ενώ ο αρχικός χρόνος επιστροφής υπολογίζονταν στους 3,5 μήνες, μπήκε με την ομάδα περίπου 1,5 μήνα νωρίτερα. Αυτό οφείλεται σε τρεις λόγους: Πρώτον, στην τεχνική που χρησιμοποίησε στο χειρουργείο ο γιατρός, κ. Ιωάννης Ράλλης. Δεύτερον, στα εξειδικευμένα πρωτόκολλα αποθεραπείας που χρησιμοποίησε ο κ. Γιώργος Τελίδης και η ομάδα του. Και τρίτον, στη μεγάλη επιθυμία του ίδιου του Ισπανού τερματοφύλακα να δουλέψει εντατικά, ώστε να επιστρέψει νωρίτερα. Χαρακτηριστικά σας αναφέρω ότι την επομένη της εγχείρισής του κι ενώ του είχε δοθεί άδεια αυτός ήρθε στο Ν. Ρύσιο για να κάνει βάρη στο γυμναστήριο».

Latest News

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από