Ολυμπιακός: Ολοκληρώνεται του Ποντένσε στη Γουλβς

Ολυμπιακός: Ολοκληρώνεται του Ποντένσε στη Γουλβς

Η μεταγραφή του Ντάνιελ Ποντένσε στη Γουλβς έχει δρομολογηθεί και μέσα στην ημέρα αναμένεται στην Αγγλία ο Πορτογάλος για να ολοκληρωθεί το deal.

Ο Ολυμπιακός όπως όλα δείχνουν θα ολοκληρώσει την πιο ακριβή πώληση ποδοσφαιριστή στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, καθώς αναμένεται μέσα στην ημέρα ο Ντάνιελ Ποντένσε να μεταβεί στην Αγγλία για τη Γουλβς.

Ο Πορτογάλος εξτρέμ έπειτα από αρκετές μέρες επαφών και μετά από «κολλήματα» που ξεπεράστηκαν θα μετακομίσει στα Γουέστ Μίντλαντς για λογαριασμό της Γουλβς, με τον Ολυμπιακό να βάζει στα ταμεία του πάνω από 27 εκατ. ευρώ.

Όμως και ο ίδιος ο Ποντένσε εφόσον ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή θα καρπωθεί περίπου 3.5 εκατ. ευρώ τον χρόνο σε ένα χρυσοφόρο deal και για τους δυο. Μέσα στην ημέρα λοιπόν θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις κι εν συνεχεία θα ανακοινωθεί από τους λύκους που μεγαλώνουν την πορτογαλική παροικία.

Όσον αφορά τον Ολυμπιακό, οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται ήδη στην αγορά για τον αντικαταστάτη του, με τους παίκτες που κοιτάζει ο Πέδρο Μαρτίνς να είναι ο Ντάβιντσον, αλλά και ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς της Μπενφίκα. Στο καδρο παραμένει και ο Σεμέντο του ΟΦΗ, που ανήκει στη Φορτούνα Σιτάρντ, αλλά αξιώνει 3 εκατ. ευρώ, ενώ και ο Καρβάλιο της Νότιγχαμ συνεχίζει να απασχολεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ