Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Χάλασε και ο Μπέος. Ο κανονικός θα υποχρέωνε το Πανθεσσαλικό να πληρώνει 1500 ευρώ το μήνα στην ομάδα του
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Πέρασε η τροπολογία που δεν υποβιβάζει ΠΑΟΚ και Ξάνθη

Πέρασε με 156 ψήφους η ονομαστική ψηφοφορία για την τροπολογία της ποινής για τον ΠΑΟΚ και τη Ξάνθη που έχουν παραβιάσει τον κανονισμό περί πολυϊδιοκτησίας και υπό φυσιολογικές συνθήκες θα τιμωρούνταν με υποβιβασμό.

Πέρασε η τροπολογία που δεν υποβιβάζει ΠΑΟΚ και Ξάνθη | to10.gr

Στη 13:00 αναμένεται να ψηφιστεί η τροπολογία που θα αλλάξει την ποινή για τις ομάδες που εμπίπτουν στην παράβαση της πολυϊδιοκτησίας και εν προκειμένω για τον ΠΑΟΚ και την Ξάνθη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αυτή τη ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη η συζήτηση στη Βουλή σχετικά με την τροπολογία που κατέθεσε η κυβέρνηση για το θέμα της πολυϊδιοκτησίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο η οποία έχει προκαλέσει οργισμένες αντιδράσεις.

Σύμφωνα με την τροπολογία, προβλέπεται η μετατροπή των ποινών για όσες ομάδες εμπλέκονται σε αυτό το καθεστώς, με αφορμή τις αποκαλύψεις για τον ΠΑΟΚ και τη Ξάνθη οι οποίοι υπό φυσιολογικές συνθήκες θα τιμωρούνταν με υποβιβασμό.

Πλέον, με την παρέμβαση της κυβέρνησης στην εισήγηση της ΕΕΑ, οι δυο ομάδες δεν θα υποβιβαστούν και σύμφωνα με την τροπολογία η ποινήθα μετατραπεί σε αφαίρεση από 3 έως 10 βαθμούς.

Δείτε τη συζήτηση live:

Latest News

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από