ΑΕΚ: Σκέψεις για Ριζούπολη μέχρι την ολοκλήρωση της «Αγιά – Σοφιάς»

ΑΕΚ: Σκέψεις για Ριζούπολη μέχρι την ολοκλήρωση της «Αγιά – Σοφιάς»

Σκέψεις «μετακόμισης» από το ΟΑΚΑ στη Ριζούπολη μέχρι να ολοκληρωθούν τα έργα στην «Αγιά - Σοφιά» φαίνεται πως υπάρχουν στην ΑΕΚ.

Στην ΑΕΚ υπάρχουν σοβαρές σκέψεις για μετακόμιση της ομάδας τη νέα σεζόν στο γήπεδο της Ριζούπολης και παραμονή της εκεί μέχρι να ολοκληρωθεί το νέο γήπεδο! Ενας από τους βασικούς λόγους που στην ΠΑΕ κινούνται ήδη προς αυτή την κατεύθυνση, έχοντας κάνει μάλιστα τις πρώτες συζητήσεις και επαφές και οδεύουν προς αυτή την απόφαση (ακόμη δεν είναι οριστική), είναι οι συνεχείς κλήσεις σε απολογία και οι πολλές τιμωρίες που έχει υποστεί η ΑΕΚ όντας στο ΟΑΚΑ.

Στο συγκεκριμένο Στάδιο και κυρίως στον περιβάλλοντα χώρο του είναι πολύ δύσκολο να ελεγχθεί και να προφυλαχθεί από την ΑΕΚ. Στα περισσότερα γήπεδα πέντε μέτρα έξω από την κάθε θύρα είναι δημόσιος χώρος. Στο ΟΑΚΑ ο περιβάλλον χώρος εκτείνεται σε τεράστια ακτίνα με αποτέλεσμα ο οποιοσδήποτε να μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα – όπως έγινε την Κυριακή και στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό κοντά στο γήπεδο του μπάσκετ.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να δημιουργούνται εντάσεις πολλά μέτρα μακριά από το γήπεδο ποδοσφαίρου, που τελικά την πληρώνει η ΑΕΚ με τεράστια πρόστιμα κάθε χρόνο και τιμωρίες της έδρας της. «Δεν γίνεται η ΑΕΚ να πληρώνει για τον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ και για τη συνολική έκταση της εγκατάστασης που πιάνει τη… μισή Αθήνα και είναι αδύνατο να ελεγχθεί από εμάς» σημείωναν στην ΑΕΚ ενόψει και της απολογίας για τα επεισόδια με τον Ολυμπιακό.

Στην ΑΕΚ θεωρούν ότι είναι αδιανόητο να τιμωρηθεί ξανά η έδρα της ομάδας για ένα ντέρμπι που διεξήχθη χωρίς προβλήματα, επειδή μία ομάδα αναρχικών δημιούργησε εντάσεις με την Αστυνομία χιλιόμετρα μακριά από το γήπεδο. Αυτός είναι ο βασικός λόγος και όχι φυσικά ο μόνος, που στην ΠΑΕ σκέφτονται πολύ σοβαρά να μετακομίσει η ομάδα τη νέα αγωνιστική σεζόν στη Ριζούπολη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ