Αλητείες στη Θεσσαλονίκη μετά τη διάσωση του ΠΑΟΚ (pic)

Αλητείες στη Θεσσαλονίκη μετά τη διάσωση του ΠΑΟΚ (pic)

Άγνωστοι χειροδίκησαν κατά του φύλακα του Δημαρχείου Πυλαίας-Χορτιάτη, όταν τους αντιλήφθηκε να γράφουν συνθήματα. Επίθεση και σε γραφεία βουλευτών στην Θεσσαλονίκη.

Ένας αθώος εργαζόμενος πλήρωσε το μένος των οπαδών του ΠΑΟΚ… Τα ξημερώματα της Τετάρτης, κάποιοι θέλησαν να γράψουν υβριστικά συνθήματα σε τοίχο του Δημαρχείου Πυλαίας – Χορτιάτη, με αποδέκτες την Κυβέρνηση και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο φύλακας του κτιρίου αντιλήφθηκε τους δράστες και τους ζήτησε να σταματήσουν, γεγονός που προκάλεσε την οργή τους. Πριν τραπούν σε φυγή, οι άγνωστοι χειροδίκησαν κατά του φύλακα, ο οποίος υπέστη ελαφρά τραύματα.

Η Αστυνομία ενημερώθηκε λίγο αργότερα για το περιστατικό, ωστόσο το θύμα επέλεξε να μην υποβάλλει μήνυση…

Παράλληλα είχαμε και επιθέσεις σε γραφεία βουλευτών. Συγκεκριμένα όπως αναφέρει το thestival.gr κάποιοι ανεγκέφαλοι επιτέθηκαν στα γραφεία του βουλευτή και γενικού γραμματέα της Κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, Σταύρου Καλαφάτη τα οποία βρίσκονται στην οδό Κατούνη στο κέντρο της πόλης.

Οι οπαδοί του «Δικεφάλου» πέταξαν τρικάκια και έγραψαν συνθήματα στους τοίχους. Ευτυχώς την στιγμή που έγινε η επίθεση των οπαδών δεν βρισκόταν κανείς στα γραφεία.

Την ίδια ώρα επίθεση έγινε και στο γραφείο της βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Έλενας Ράπτη με τους οπαδούς να φωνάζουν συνθήματα και στη συνέχεια να αποχωρούν.

Πηγή: thestival.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ