Μήνυση Μπραουδάκη εναντίον του ΠΑΟΚ

Μήνυση Μπραουδάκη εναντίον του ΠΑΟΚ

Ο Βαγγέλης Μπραουδάκης επικοινώνησε με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ζήτησε επανόρθωση για τα ψεύδη εναντίον του, ωστόσο αρνήθηκαν και αναμένεται να προβεί σε ενέργειες για να αποκατασταθεί η αλήθεια.

Νέα τοποθέτηση υπήρξε πριν από λίγο από τον διευθυντή του Γραφείου Τύπου του Λευτέρη Αυγενάκη, Βαγγέλη Μπραουδάκη, σχετικά με τα μυθεύματα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για παρουσία του τελευταίου στο γραφείο του δικηγόρου, κ. Τζουγανάτου.

Ο Βαγγέλης Μπραουδάκης νωρίτερα είχε διαψεύσει κατηγορηματικά ότι συνέβη κάτι τέτοιο, ενώ όπως φαίνεται από το νέο του ποστάρισμα επικοινώνησε με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αλλά η τελευταία αρνείται να προβεί σε επανόρθωση για την ψευδή αναφορά και ως εκ τούτου αναμένεται να ασκήσει κάθε έδνικο μέσο για την προάσπισή του.

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο Βαγγέλης Μπραουδάκης:

«Υπήρξε επικοινωνία με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με τον Λευτέρη Δούκα. Δεν σκοπεύουν να προβούν στην εύλογη επανόρθωση για την ψευδή αναφορά τους στο όνομά μου.

Θλίβομαι, διότι γνωρίζουν πως είναι αναληθή όσα ανέφεραν για μένα στην επίσημη ανακοίνωσή τους. Ωστόσο, στο βωμό επικοινωνιακών τακτικών, δεν ορρωδούν προ ουδενός.

Από αύριο το πρωί θα ασκήσω κάθε ένδικο μέσο, προκειμένου να προασπίσω την τιμή και την επαγγελματική μου υπόληψη από τη συκοφαντική δυσφήμισή τους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ