Παναθηναϊκός: Ο Δώνης τους «κρατά» στο ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Ο Δώνης τους «κρατά» στο ποδόσφαιρο

Ο Γιώργος Δώνης έχει τους παίκτες του στην... τσίτα για να μην επηρεαστούν από την περιρρέουσα ατμόσφαιρα και υποτιμήσουν τον ΠΑΟΚ.

Για πολλοστή φορά στην Ελλάδα το ποδόσφαιρο έχει περάσει σε τρίτο και τέταρτο πλάνο και ελάχιστοι ασχολούνται με την επικείμενη αγωνιστική της Superleague. Ένας από αυτούς είναι ο Γιώργος Δώνης, ο οποίος προετοιμάζει τον Παναθηναϊκό για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Το μέλημα του Δώνη είναι να διατηρήσει τους παίκτες του προσηλωμένους στην κυριακάτικη αναμέτρηση και ταυτόχρονα να μην τους αφήσει να υποτιμήσουν τους Θεσσαλονικείς. Διότι είναι λογικό στην Τούμπα να επηρεάζονται από την περιρρέουσα ατμόσφαιρα και να μην σκέφτονται μόνο την κάθοδο τους στο ΟΑΚΑ.

Ο Δώνης τονίζει στους ποδοσφαιριστές ότι πρέπει να αποδώσουν στο μάξιμουμ και να διατηρήσουν τη συγκέντρωση τους, για να πάρουν αποτέλεσμα απέναντι στον πρωταθλητή Ελλάδας. Ο Παναθηναϊκός θα ψάξει τη δεύτερη νίκη του σε ντέρμπι, μετά το 3-2 επί της ΑΕΚ και το παιχνίδι έχει μεγάλη σημασία.

Επιπροσθέτως, το ματς του πρωταθλήματος θα επηρεάσει την ψυχολογία των «πράσινων» και εν όψει των δύο παιχνιδιών για το Κύπελλο. Ο Παναθηναϊκός θα υποδεχτεί τον ΠΑΟΚ για τη Superleague την Κυριακή και την Τετάρτη (5/2) οι ρόλοι γηπεδούχου και φιλοξενούμενου θα αντιστραφούν για τον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου! Επομένως, ο Παναθηναϊκός θέλει να πάρει τον αέρα του αντιπάλου από την αρχή της… μίνι-σειράς!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ