Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να απειλεί και να εκβιάζει: Εδωσε βορά στην αλητεία τα μέλη της ΕΕΑ

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να απειλεί και να εκβιάζει: Εδωσε βορά στην αλητεία τα μέλη της ΕΕΑ

Με εκφράσεις πεζοδρομίου, ύβρεις και ευθεία στοχοποίηση μέσω επίσημης ανακοίνωσης των μελών της ΕΕΑ, ο ΠΑΟΚ εκθέτει για ακόμη μία φορά το Κράτος και τους προστάτες του.

Εκφράσεις πεζοδρομίου. Υβρεις. Και ευθεία στοχοποίηση ανθρώπων που έκαναν τη δουλειά τους. Ευθεία στοχοποίηση μιας ανεξάρτητης κρατικής αρχής, που είχε την αρμοδιότητα και ως όφειλε ανέδειξε και πιστοποίησε το μεγαλύτερο σκάνδαλο που έχει λάβει χώρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Αυτή είναι η πολιτική που έχει αποφασίσει να ακολουθήσει ο ΠΑΟΚ: Υβρεις, εκβιασμός, εκφοβισμός.

Από τη στιγμή που το bullying «έπιασε» στην Κυβέρνηση, με αποτέλεσμα να αλλάξει πραξικοπηματικά έναν νόμο του κράτους (και των FIFA, UEFA) μέσα σε λιγότερες από 24 ώρες, ο Δικέφαλος αποφάσισε να συνεχίσει την πρακτική του και σε ό,τι έχει να κάνει με τα μέλη της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Με επίσημη τοποθέτησή της στα επίσημα social media της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, οι Θεσσαλονικείς αποκαλούν «απίθανους συμμορίτες» τα μέλη της Επιτροπής και κάνει λόγο για «ξεφτίλες». Και όλα αυτά, σε μία χώρα που θεωρειτικά έχει νόμους. Νόμους, όμως, που αλλάζουν κατά το δοκούν και αναλόγως με το πότε και πώς συμφέρει τον ολιγάρχη.

Η σοκαριστική ανάρτηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, δεν επιδέχεται περεταίρω σχολιασμού. Οσα αναφέρονται σε αυτήν, τα λένε όλα για τον τρόπο που ο Δικέφαλος του Βορρά προσπαθεί να πείσει ότι η καταδίκη του (και της Ξάνθης) για ξεκάθαρη υπόθεση πολυϊδιοκτησίας, δεν είναι υπαρκτή.

Αναλυτικά το εμετικό κείμενο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «30.01.2020 ώρα 11:02. Το σκεπτικό της εισήγησης της Αυγενάκειας επιτροπής αγνοείται από τις 27.01.2020.

Οι απίθανοι συμμορίτες (και μη έχοντες ούτε την ελάχιστη ευθιξία έστω να παραιτηθούν) Τζουλάκης, Φαραντούρης, Αρκούδης ακόμη περιμένουν τηλέφωνο από τα γραφεία του καταγγέλλοντος για να παραλάβουν το σκεπτικό. Σήμερα ξεκινάει η δίκη των στημένων οπότε μάλλον πρέπει να κάνουν λίγη υπομονή. Ξεφτίλες!»

Η ΕΜΕΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΟΚ

30.01.2020 ώρα 11:02. Το σκεπτικό της εισήγησης της Αυγενάκειας επιτροπής αγνοείται από τις 27.01.2020. Οι απίθανοι…

Δημοσιεύτηκε από PAOK FC / ΠΑΕ ΠΑΟΚ στις Πέμπτη, 30 Ιανουαρίου 2020

Βεβαίως, θα μπορούσε κάποιος να αναρωτηθεί τι ακριβώς κάνει το κράτος για να προστατέχει τους λειτουργούς του και να μην τους αφήνει βορά σε κάθε λογής επιθετικές ενέργειες και πρακτικές. Αλλά οι απαντήσεις δόθηκαν με την τροπολογία που πέρασε στη Βουλή. Για να γλιτώσει τον υποβιβασμό ο ΠΑΟΚ. Με εκφοβισμούς, επιδρομές σε βουλευτές και μέλη της Επιτροπής, ύβρεις και απειλές.

ΥΓ. Για αυτούς που διαβάζουν πίσω από τις λέξεις, το γεγονός ότι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αφήνει εκτός των απειλών και των ύβρεων την κα Ειρήνη Μαρούπα, που επίσης πιστοποίησε την παρανομία του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης, επικυρώνοντας με κάθε επισημότητα την πολυϊδιοκτησία που ενώνει της δύο ΠΑΕ, αλλά δεν ζήτησε τον υποβιβασμό του Δικεφάλου, δείχνει τι ακριβώς έχουν στο μυαλό τους οι Θεσσαλονικείς. Το πρόβλημα, λοιπόν, δεν ήταν ότι στιγμάτισε κάποιος τον ΠΑΟΚ. Στιγματίστηκε με τις πράξεις της διοίκησής του. Το πρόβλημα για τον Σαββίδη είναι ότι στιγματίστηκε και έπρεπε να υποβιβαστεί. Αφού η Μαρούπα δεν θέλει υποβιβασμό, όλα καλά. Κι ας επικυρώνει την πολυϊδιοκτησία. Μάλιστα, ακόμη και από τη φωτογραφία που ανέβηκε στο social του ΠΑΟΚ φρόντισαν να τη βγάλουν…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ