Σε εξέλιξη το συλλαλητήριο των οπαδών του ΠΑΟΚ

Σε εξέλιξη το συλλαλητήριο των οπαδών του ΠΑΟΚ

Αυτή την ώρα πραγματοποιείται στην Καμάρα το συλλαλητήριο των οπαδών του ΠΑΟΚ, που διαμαρτύρονται για τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από το σκάνδαλο της πολυϊδιοκτησίας ανάμεσα στην ομάδα τους και την Ξάνθη.

Στην Καμάρα έχουν συγκεντρωθεί οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, οι οποίοι διαμαρτύρονται για τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από το σκάνδαλο της πολυϊδιοκτησίας ανάμεσα στην ομάδα τους και την Ξάνθη.

Το συλλαλητήριο, το οποίο στήριξε με επίσημο τρόπο η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με ανάρτηση που έκανε χθες στα social media, βρίσκεται αυτή τη σε εξέλιξη, με τους οπαδούς του Δικεφάλου να έχουν συγκεντρωθεί στην Καμαρά και να ετοιμάζονται να ξεκινήσουν πορεία προς την Τούμπα.

Το ραντεβού των «ασπρόμαυρων» οπαδών ήταν για τις 18:00, ενώ αυτή την ώρα στην Καμαρά βρίσκονται περίπου 1.000 οπαδοί του Δικεφάλου, οι οποίοι φωνάζουν συνθήματα και διαμαρτύρονται για τις τελευταίες εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο και το περίφημο σκάνδαλο της πολυιδιοκτησίας.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, στις 19:15 αναμένεται να ξεκινήσει η πορεία των οπαδών του ΠΑΟΚ από την Καμαρά προς την Τούμπα, με τις αστυνομικές δυνάμεις να έχουν ισχυρή παρουσία τόσο το σημείο συνάντησης στην Καμάρα όσο και στους δρόμους, που οδηγούν προς το γήπεδο του Δικεφάλου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ