Α, ρε Ιβάν ποιοι σου «τρώνε» τα ρούβλια!

Α, ρε Ιβάν ποιοι σου «τρώνε» τα ρούβλια!

Έγινε προσπάθεια από το επικοινωνιακό «στρατό» του Ιβάν να σωθεί το τεράστιο αυτογκόλ με την Μαρούπα. Δεν μαζεύεται παιδιά, χειρότερα τα κάνετε…

Να είσαι Ιβάν Σαββίδης, να μοιράζεις ρούβλια αβέρτα, να έχεις δημιουργήσει έναν επικοινωνιακό στρατό και να τον βλέπεις την κρίσιμη ώρα αντι να σε βοηθάει, να βάζει αυτογκόλ! Τεράστια αυτογκόλ.

Και δεν μιλάμε τώρα για τον πιο γνωστό Λαλάκη, τον πρώην πρασινοφρουρό που έτσι και αλλιώς δεν νοιώθει, καθώς δεν είναι ΠΑΟΚ. Προσπαθεί να το παίξει επαγγελματίας προπαγανδιστής όμως όταν «σφίγγουν τα γάλατα» κάνει την μια γκέλα μετά την άλλη. Είναι κολλητός του Μάκη βλέπετε, για αυτό επιβιώνει. Του Μάκη που βγήκε στο κανάλι του Ιβάν και ομολόγησε τα πάντα για την πολυιδιοκτησία με την Ξάνθη! Μιλάμε για μεγάλες επιλογές Ιβάν! Με τον Μάκη πρώτη και καλύτερη…

Να έχεις την αβάντα της Κυβέρνησης, να μην σε ακουμπά η δικαιοσύνη, να απειλούν δημόσια οι συνεργάτες σου, να βγάζεις ανακοινώσεις για… φυλακή και να τρως το ένα αυτογκόλ μετά το άλλο!

Α, ρε Ιβάν που πόνταρες τα ρούβλια σου, σε κουτσά άλογα!

Ακόμη και οι πιο … έμπειροι κάνουν τεράστια αυτογκολ, όπως χθες στο Μετρόπολις όπου έβγαλαν την «δικιά μας» Μαρούπα για να κάνει επίθεση στον Ολυμπιακό και να αθωώσει τον ΠΑΟΚ και τελικά είπε με μια φωνή στεντόρεια, επανηλλειμένως μάλιστα, πως ο Ιβάν Σαββίδης πήρε την Ξάνθη! Για εθνικούς λόγους, αλλά την πήρε, υπάρχει πολυιδιοκτησία, τέλος, να το ξέρετε όλοι!

Και οι παραγωγοί δάγκωναν τα… σαγόνια τους!

Για αυτό και την ξαναέβγαλαν σήμερα. Λογικά της μίλησαν και πριν την βγάλουν στον αέρα. Για το καλό, μην πάει ο νους σας στο πονηρό. Και βγήκε η Μαρούπα να πει αυτό που ήθελαν να ακούσουν στον ΠΑΟΚ. Το πόσο αστείο βέβαια είναι αυτό σε μια διαδικασία που έληξε 4-1 με την Μαρούπα μάλιστα να διαφωνεί το καταλαβαίνει και ένα 10χρονο παιδί. Αλλά είπε, α, ρε κατακαημένε Ιβάν σου τρώνε τα ρούβλια ανίκανοι άνθρωποι.

Ακόμη και έτσι όμως η Μαρούπα συνέχισε να βάζει… αυτογκόλ.

Διαβάστε τι είπε ξανά επιβεβαιώνοντας και πάλι την πολυιδιοκτησία ΠΑΟΚ-Ξάνθης.

«Αυτά που λέει ο Αρκούδης είναι ψέματα. Είχε έρθει με έτοιμη εισήγηση για υποβιβασμό του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης. Ο Φαραντούρης και εγώ πιστεύουμε ότι υπήρχε πολυϊδιοκτησία. Υπήρχε πολυϊδιοκτησία προσώπου μέσω μακρινής συγγένειας».

Όσο για τη θέση της και τελικά την ψήφο της να μην υποβιβαστούν ΠΑΟΚ και Ξάνθη: «Το έκανα για εθνικούς λόγους γιατί η Ξάνθη είναι στην παραμεθόριο. Ο Πανόπουλος ας έπαιρνε τα ποδαράκια του να έρθει στην εκδίκαση και να διεκδικήσει το δίκιο του. Το θέμα του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ ξεπερνάει τα όρια, είδατε αυτά που έγιναν στο Καραϊσκάκη; Στο γήπεδο του Ολυμπιακού τραυματίστηκε ένας αστυνομικός, ενώ μετά αποκάλεσε «Ρώσο» τον Σαββίδη. Δεν είναι τυχαίο ότι η κυβέρνηση της Τουρκίας θέλει να συν-διοικήσει την Θράκη. Η κυβέρνηση υιοθέτησε την άποψη μου και ανέστειλε την απόφαση υποβιβασμού των ομάδων λόγω εθνικού διχασμού! Εμένα με δικαιώνει ο Μητσοτάκης με τη χθεσινή ομιλία. Ο δεύτερος λόγος που δεν ήθελα να υποβιβαστεί ο ΠΑΟΚ είναι ότι πρέπει να εξεταστεί και ο Ολυμπιακός. Δεν έχει φροντίσει κανένας για τις κατηγορίες προς τον Ολυμπιακό, η κάθαρση πρέπει να γίνει με όλες τις ομάδες, όπως έπεσε ο Βόλος και η Κέρκυρα».

Όσο για το πότε θα βγει το σκεπτικό της εισήγησης της επιτροπής, είπε: «Θέλει χρόνο η εισήγηση, θα βγει κοντά σε ένα μήνα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ