Ολυμπιακός: Μέσα Χασάν, Φορτούνης, Γκιλιέρμε με Ξάνθη – Εκτός ο Λάζαρος

Ολυμπιακός: Μέσα Χασάν, Φορτούνης, Γκιλιέρμε με Ξάνθη – Εκτός ο Λάζαρος

Ο Πέδρο Μαρτίνς έβαλε με το... καλημέρα τον Αχμέντ Χασάν στην αποστολή του Ολυμπιακού για τον αγώνα με την Ξάνθη. Τραυματίας ο Λάζαρος, για βασικός ο Φορτούνης.

Ο Πέδρο Μαρτίνς είχε προαναγγείλει την παρουσία του και στη συνέντευξη που παραχώρησε στη NOVA. Επισημαίνοντας ότι ο Αχμέντ Χασάν είναι ένας ποδοσφαιριστής που γνωρίζει καλά τον Ολυμπιακό και το πρωτάθλημα, ο Πορτογάλος τεχνικός είχε ουσιαστικά εξηγήσει από νωρίς, για ποιον λόγο ο Αιγύπτιος σέντερ φορ θα έχει τον χώρο και τον χρόνο που θέλει στην ομάδα του Μεγάλου Λιμανιού. Και με το καλημέρα, τον συμπεριέλαβε στην αποστολή της αναμέτρησης με την Ξάνθη (Σάββατο 01/2 στις 19:30).

Ο Μαρτίνς ανακοίνωσε μετά το τέλος της προπόνησης της Παρασκευής την αποστολή για την αναμέτρηση με το όνομα του Χασάν να βρίσκεται κανονικά στη λίστα των 22 παικτών που επέλεξε ο 51χρονος τεχνικός. Οπως και αυτό του Γκιλιέρμε, ο οποίος αντιμετώπισε ένα πρόβλημα τραυματισμού, αλλά τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του.

Αντίθετα, εκτός αποστολής έμεινε ο Μπρούνο, που χρειάζεται ακόμη αρκετό καιρό για να μπορέσει να βοηθήσει, αλλά και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, ο οποίο ταλαιπωρείται από τραυματισμό και έκανε θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα. Εκτός είναι και ο Μάντι Καμαρά, ο οποίος θα εκτίσει ποινή μίας αγωνιστικής, λόγω συμπλήρωσης 4 κίτρινων καρτών.

Φυσικά, ο Κώστας Φορτούνης βρίσκεται κανονικά στην αποστολή των Πειραιωτών, για την ιδιαίτερη αναμέτρηση με την Ξάνθη. Και όπως έχει ήδη γράψει to10.gr, ο Πέδρο Μαρτίνς σκέφτεται σοβαρά να τον ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού: Σα, Αλέν, Τζολάκης, Παπαδόπουλος, Σεμέδο, Τοροσίδης, Τσιμίκας, Ελαμπντελαουί, Μπα, Γκασπάρ, Σισέ, Γκιλιέρμε, Μπουχαλάκης, Ξενιτίδης, Βαλμπουενά, Φορτούνης, Λοβέρα, Μασούρας, Ραντζέλοβιτς, Χασάν, Ελ Αραμπί, Σουντανί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ