Παναθηναϊκός: Περισσότεροι από 20.000 με τον ΠΑΟΚ

Παναθηναϊκός: Περισσότεροι από 20.000 με τον ΠΑΟΚ

Το ΟΑΚΑ αναμένεται να θυμίσει έδρα για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν, ενώ η ΠΑΕ εξέδωσε νέα ανακοίνωση για τη διάθεση των εισιτηρίων με τον ΠΑΟΚ.

Μία ξεκάθαρη γνώμη για την προσέλευση στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ έχουν πλέον οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού. Με βάση την προπώληση των εισιτηρίων, εκτιμούν ότι στο «Σπύρος Λούης» θα βρεθούν περισσότεροι από 20.000 θεατές, για να υποστηρίξουν τους ποδοσφαιριστές του Γιώργου Δώνη.

Οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού θεωρούν ότι εάν βοηθήσουν και οι καιρικές συνθήκες που θα επικρατούν την Κυριακή, τότε στο ΟΑΚΑ μπορεί να προσέλθουν μέχρι και 30.000 θεατές. Το ματς προσφέρει το κίνητρο της αντιπαλότητας με τον ΠΑΟΚ, η άνοδος της ομάδας του Δώνη και η είσοδος στην τετράδα.

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού στρέφει τον κόσμο στην ηλεκτρονική αγορά για την ταχύτερη εξυπηρέτηση του και για την αποφυγή καθυστερήσεων. Επιπλέον, υπάρχει το δέλεαρ της 50% έκπτωσης για την αγορά εισιτηρίου στον δεύτερο προημιτελικό του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ…

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η προπώληση των εισιτηρίων για τον κυριακάτικο αγώνα με τον ΠΑΟΚ (02/02, 19:30) συνεχίζεται με αυξημένο ρυθμό. Προς αποφυγή συνωστισμού και ταλαιπωρίας των φιλάθλων για την έγκαιρη είσοδό τους στις κερκίδες, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός καλεί τους κατόχους εισιτηρίου να προσέλθουν από νωρίς στο γήπεδο (οι θύρες θα ανοίξουν δύο ώρες πριν την έναρξη του αγώνα, δηλαδή στις 17:30) και όσους σκοπεύουν να αγοράσουν εισιτήριο από τα εκδοτήρια του γηπέδου, να προτιμήσουν την ηλεκτρονική αγορά μέσω της VIVA (www.viva.gr), απ’ όπου άλλωστε μπορούν να επωφεληθούν της έκπτωσης 50% στην τιμή του εισιτηρίου για τη ρεβάνς Κυπέλλου.

Υπενθυμίζεται στους φιλάθλους ότι στο γήπεδο θα υπάρχουν αυξημένα μέτρα ασφαλείας και διπλός σωματικός έλεγχος που θα διενεργηθεί τόσο πριν όσο και μετά την είσοδο στις θύρες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ