Παναθηναϊκός: Μία εκκρεμότητα στο πλάνο του Δώνη

Παναθηναϊκός: Μία εκκρεμότητα στο πλάνο του Δώνη

Ο Γιώργος Δώνης έχει δίλημμα για μία θέση στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού, με την απόφαση του να επηρεάζει και το σύστημα.

Μία εκκρεμότητα έχει παραμείνει στα πλάνα του Γιώργου Δώνη για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ. Το δίλημμα του Δώνη επηρεάζει συνολικά την τακτική, αφού εάν προτιμήσει τον Ανουάρ αντί του Νάγκι, θα αλλάξει το σύστημα που εφαρμόζει φέτος στη συντριπτική πλειονότητα των αναμετρήσεων.

Το επικρατέστερο ενδεχόμενο είναι ότι ο Δώνης θα επιλέξει το κλασικό 4-2-3-1. Ο Διούδης θα υπερασπιστεί την εστία, οι Σένκεφελντ και Πούγγουρας θα παίξουν στο κέντρο της άμυνας, ο Γιόχανσον θα καλύψει το δεξιό άκρο και ο Ινσούα το αριστερό άκρο.

Στη μεσαία γραμμή, οι Κουρμπέλης και Χρήστος Δώνης θα συνθέσουν το δίδυμο των αμυντικών χαφ, ο Ζαχίντ θα έχει ρόλο επιτελικού χαφ, ο Νάγκι θα αρχίσει δεξιός εξτρέμ, ο Χατζηγιοβάνης αριστερός εξτρέμ και ο Μακέντα θα είναι ο μοναδικός προωθημένος. Ο Μπουζούκης διεκδικεί τη θέση του Νάγκι, αλλά επειδή δεν βρίσκεται στο 100% της φόρμας μάλλον θα έρθει από τον πάγκο.

Στο εναλλακτικό σενάριο που ο Δώνης θα χρησιμοποιήσει τον Ανουάρ στην ενδεκάδα, θα αναπροσαρμόσει το σύστημα σε 4-3-3. Ο Μαροκινός θα έχει ρόλο box-to-box, μαζί με τον Χρήστο Δώνη, ενώ ο Κουρμπέλης θα είναι ο αμυντικός χαφ.

Ο Διούδης και οι τέσσερις της άμυνας διατηρούνται ως έχουν, ενώ ο Ζαχίντ θα μετακινηθεί στη δεξιά πλευρά, αν και επί της ουσίας θα έχει ελευθερία κινήσεων. Επίσης, δεν αλλάζει κάτι για τον Χατζηγιοβάνη και τον Μακέντα, οι οποίοι θα έχουν τα ίδια καθήκοντα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ