Αποκάλυψη: Με νομοθετική ρύθμιση ξαναπαίζεται το δεύτερο ημίχρονο στο ΟΑΚΑ! (pic)

Αποκάλυψη: Με νομοθετική ρύθμιση ξαναπαίζεται το δεύτερο ημίχρονο στο ΟΑΚΑ! (pic)

Η Κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν εκβιάζεται από κανένα! Για αυτό και με νομοθετική ρύθμιση αποφασίστηκε να ξαναγίνει το δεύτερο ημίχρονο στο ΠΑΟ-ΠΑΟΚ. Δεν θα κινδυνέψει η κοινωνική συνοχή για χάρη του ποδοσφαίρου! Μέχρι να νικήσει ο ΠΑΟΚ λοιπόν…

Κάποιοι παίζουν με την κοινωνική συνοχή της χώρας! Κάποιοι έχουν ως απώτερο σκοπό να διχοτομήσουν την Ελλάδα! Είμαι έξαλλος αγαπητή αναγνώστρια, αγαπητέ αναγνώστη μου! Παίζεται το μέλλον της χώρας μας και κάποιοι δεν καταλαβαίνουν τίποτα! Ουαί και αλίμονο! Oh my god που λένε και οι Αμερικανοί. Боже ты мой που λένε και οι Ρώσοι για να μπω πλέον στο «ψητό».

Είδατε τι έγινε πριν λίγη ώρα στο Ολυμπιακό Στάδιο των Αθηνών! Οι… χαμουτζήδες παίζουν με την επόμενη μέρα της Ελλάδας! Ήθελαν να χυθεί αίμα όπως είπε και ο γκαγκατσάκος στο κανάλι του Ιβάν, με υποβολέα τον γνωστό Λαλάκη – πρώην πρασινοφρουρό!

Ο Παναθηναϊκός νίκησε 2-0 τον ΠΑΟΚ! Ντροπή! Κανείς δεν σέβεται τους νόμους αυτού του κράτους. Ποιος θα φταίει τώρα που τα 10αδες εκατομμύρια ΠΑΟΚτζήδων στην… συσκευασία των 4-5 χιλιάδων που κατέβηκαν στο περιβόητο συλλαλητήριο, θα ξεσηκωθούν και θα κόψουν την χώρα στα δύο;

Θα έχει άδικο ο Ιβάν να πάρει σβάρνα τους Υπουργούς; Θα έχει άδικο ο Λαλάκης και οι εκ Θεσσαλονίκης Λαλάκηδες να αρχίσουν να γράφουν και να λένε από τα ΜΜΕ του Ιβάν και της RFA!

Και δεν είναι μόνο αυτό! Δύο ομάδες έχει αυτός ο Εθνοσωτήρας Ιβάν Σαββίδης. Τον ΠΑΟΚ και την Ξάνθη που την πήρε για να μην την πάρουν οι Τούρκοι. Και οι δύο ομάδες, στην πρώτη αγωνιστική που ξεβρακώθηκαν (sic) μετά την επίσημη πλέον στάμπα της πολυιδιοκτησίας, ηττήθηκαν. Τρίμπαλο ο ΠΑΟΚ Β΄(Ξάνθη) στο Καραισκάκη, δίμπαλο ο ΠΑΟΚ Α΄στο ΟΑΚΑ! Όμως ο Βασίλης ο Δεκάρικος σας έχει το αποκλειστικό-αποκάλυψη-άρθρο παρέμβαση.

Όσοι νομίζουν πως η χώρα δεν έχει Κυβέρνηση πλανώνται πλάνην οικτράν. Η χώρα έχει Κυβέρνηση κυρίες και κύριοι, εδώ έχουμε Κράτος!

Και όπως μέσα σε λίγες ώρες άλλαξε τους νόμους για να σώσει τον Ιβάν ώστε να μην υποβιβαστούν και οι δύο ομάδες του, έτσι και τώρα αποφασίζει και διατάζει!

Πάντα για την συνοχή της χώρας, για να προφυλάξει την κοινωνική συνοχή! Για να μην πάρουν οι Τούρκοι την Θεσσαλονίκη! Για να μην γίνει η Λίγκα του Βορρά! Παναγία μου, σώσε μας!

Η Πρωθυπουργάρα, ο Κυριάκος ο Μητσοτάκης με νομοθετική ρύθμιση θα φέρει επανάληψη του δευτέρου ημιχρόνου στο ΟΑΚΑ. Για το καλό της χώρας. Μπαίνουν ξανά από το 0-0 με την ελπίδα να δοθεί ένα πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ, να μπει ένα γκολ υπέρ του ΠΑΟΚ, να γίνει το 0-1 και ας το λήξει και στο 60΄ο διαιτητής. Θα γίνει νέα νομοθετική ρύθμιση που θα λέει πως όταν προηγείται ο ΠΑΟΚ θα λήγουν τα ματς. Απλά και ωραία, γιατί αυτή η Κυβέρνηση δεν θα παίξιε με την συνοχή της χώρας. Θα φωνάξει και τον Ντέμη αν είναι να πιουν ένα ποτάκι για τον θρίαμβο τους.

Μέχρι να νικήσει ο ΠΑΟΚ λοιπόν…

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ