Χατζηγιοβάνης: «Πιστεύουμε ότι μπορούμε να κατακτήσουμε το Κύπελλο»

Χατζηγιοβάνης: «Πιστεύουμε ότι μπορούμε να κατακτήσουμε το Κύπελλο»

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης μίλησε για τη μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού επί του ΠΑΟΚ με 2-0, αλλά και στον βασικό στόχο του τριφυλλιού που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στη μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού επί του ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ με 2-0 αλλά και στην εμφάνιση του.

Παράλληλα, ο Έλληνας εξτρέμ των πράσινων τόνισε πως αυτός και οι συμπαίκτες του μπορούν να κατακτήσουν το κύπελλο, σε ερώτηση για το αν είναι έτοιμος για να κατακτήσει ο Παναθηναϊκός κάποιον τίτλο.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Χατζηγιοβάνης στην κάμερα της ΕΡΤ:

Για το παιχνίδι: «Είχαμε πάθος για τη νίκη και ήμασταν καλύτερη. Σήμερα η ατμόσφαιρα μοναδική. Τους περιμέναμε να μας στηρίξουνε. Εννοείται πως βοήθησαν οι μεταγραφές. Η απόδειξη είναι στο γήπεδο. Όταν παίζεις στον Παναθηναϊκό πρέπει να κάνεις και άμυνα και επίθεση. Θέλεις δεν θέλεις».

Aν νιώθει ότι είναι νέος Σαραβάκος, απάντησε: «Δεν θέλω να ακούω τέτοια. Θέλω να βοηθάω τον Παναθηναϊκό. Ο κ. Σαραβάκος είναι μοναδικός και τρομερός».

Για το πως θα είναι εξελιχθεί η ιστορία αν είχε φύγει από την ομάδα: «Αυτό δεν μπορούμε να το ξέρουμε. Είμαι παίκτης του Παναθηναϊκού και η ιστορία είναι αυτή. Είμαστε καλά και συνεχίζουμε και για το Κύπελλο και παιχνίδι με παιχνίδι».

Για το αν είναι έτοιμος ο Παναθηναϊκός για έναν τίτλο: «Πιστεύουμε στην ομάδα. Πιστεύουμε πως μπορούμε να κατακτήσουμε το Κύπελλο. Έχουμε αποδείξει πως είμαστε μία αντάξια ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ