Πέτσας: «Ο Αυγενάκης απολαμβάνει της εμπιστοσύνης του πρωθυπουργού»

Πέτσας: «Ο Αυγενάκης απολαμβάνει της εμπιστοσύνης του πρωθυπουργού»

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μίλησε για τον Λευτέρη Αυγενάκη και τις αποφάσεις του για το ελληνικό ποδόσφαιρο και ξεκαθάρισε πως απολαμβάνει την εμπιστοσύνη του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο Στέλιος Πέτσας επιχείρησε να βάλει τέλος στις αντιδράσεις που επικράτησαν προς το πρόσωπο του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, έπειτα από τις αποφάσεις του δεύτερου για το ποδόσφαιρο.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μιλώντας στον ραδιοσταθμό Real, ύψωσε ασπίδα προστασίας υπέρ του υφυπουργού αθλητισμού για όσα συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες στο ελληνικό ποδόσφαιρο, τονίζοντας πως απολαμβάνει της απόλυτης εμπιστοσύνης του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Αναλυτικά όσα είπε για τον Αυγενάκη:

«Ο κ. Αυγενάκης είναι ο υφυπουργός ο αρμόδιος για το θέμα, όμως στοχοποιήθηκε και από τους δύο ποδοσφαιρικούς συλλόγους ας πούμε που ήταν η αφορμή για να γίνει το θέμα. Οπότε δεν χρειάζεται ένα πρόσωπο να έχει μια κακοπιστία σε αυτό που πάμε να κάνουμε και δεν θέλουμε να προκαταλάβουμε οποιαδήποτε κακοπιστία από καμία πλευρά.

Απολαμβάνει της εμπιστοσύνης του Πρωθυπουργού, αλλά δεν θέλουμε να μονοπωλήσει το θέμα το πρόσωπο που θα είναι στις συζητήσεις με τους ανθρώπου της UEFA και της FIFA, αλλά η ουσία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ