ΠΑΟΚ: Χειρουργείο ο Κρέσπο, απόγνωση για Φερέιρα

ΠΑΟΚ: Χειρουργείο ο Κρέσπο, απόγνωση για Φερέιρα

Ο Άμπελ Φερέιρα θα χάσει τον πιο αξιόπιστο αμυντικό του, Άνχελ Κρέσπο, τη στιγμή που οι Βαρέλα και Ίνγκασον... κουτουλάνε μεταξύ τους στα παιχνίδια.

Μάλλον στην Τούμπα δεν θα κοιμηθούν καλά απόψε, μετά τα νέα που έμαθαν από τη Βαρκελώνη… Ο Ισπανός γιατρός ο οποίος εξέτασε τον Χοσέ Άνχελ Κρέσπο τον ενημέρωσε ότι πρέπει να υποβληθεί άμεσα σε χειρουργική επέμβαση, για να αποκατασταθεί ο τραυματισμός στον τένοντα του οπίσθιου μηριαίου.

Ο αμυντικός του ΠΑΟΚ επισκέφτηκε τον επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της Μπαρτσελόνα, Ραμόν Κουγκάτ, για να πάρει γνώμη για την κατάσταση του. Η συντηρητική αγωγή στον τένοντα δεν απέδωσα και ο Κρέσπο αποφάσισε να ακολουθήσει μία άλλη επιλογή.

Ο Ισπανός γιατρός τόνισε ότι η ενδεδειγμένη λύση είναι η χειρουργική επέμβαση και είναι πιθανόν να πραγματοποιηθεί ακόμα και εντός της ημέρας. Στη Βαρκελώνη βρίσκεται και ο γιατρός του ΠΑΟΚ, Μάκης Παπασούλης και θα συμμετέχει στο χειρουργείο.

Άσχημες ειδήσεις για τον Κρέσπο, ακόμα πιο άσχημες για τον Άμπελ Φερέιρα. Με τον Ίνγκασον και τον Βαρέλα να… κουτουλάνε μεταξύ τους, μάλλον δεν θα αισθάνεται άνετα ο Πορτογάλος προπονητής στα παιχνίδια του ΠΑΟΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ