Ατρόμητος: «Καθαρές» οι εξετάσεις του Γιακουμάκη

Ατρόμητος: «Καθαρές» οι εξετάσεις του Γιακουμάκη

«Καθαρές» βγήκαν οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Πέτρος Γιακουμάκης, μετά τη διάσειση που υπέστη στον αγώνα με την ΑΕΚ.

Ξεκίνησε η προετοιμασία του Ατρόμητου για τον αγώνα Κυπέλλου με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης», την ερχόμενη Πέμπτη (6/2, 19:00).

Όσοι παίκτες αγωνίστηκαν στο ματς με την ΑΕΚ την περασμένη Κυριακή ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ όλοι οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.

Αξίζει να σημειωθεί πως η αξονική και μαγνητική τομογραφία στις οποίες υποβλήθηκε ο Πέτρος Γιακουμάκης βγήκαν «καθαρές», ο 27χρονος επιθετικός πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο στο οποίο νοσηλευόταν και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί τις επόμενες ημέρες.

Υπενθυμίζεται πως ο Γιακουμάκης είχε υποστεί διάσειση στον αγώνα με την ΑΕΚ στο Περιστέρι.

Δείτε αναλυτικά την ενημέρωση της ΠΑΕ Ατρόμητος:

«Στο προπονητικό κέντρο βρέθηκαν το πρωί της Δευτέρας οι παίκτες της ομάδας.

Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν σε όλο ή το μεγαλύτερο μέρος του αγώνα με την ΑΕΚ ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.

Στην προπόνηση δεν έλαβαν μέρος οι Μανούσος και Ρισβάνης που ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Ο Γιακουμάκης υπέστη διάσειση στο χθεσινό παιχνίδι και διακομίστηκε στο νοσοκομείο όπου υποβλήθηκε σε αξονική και μαγνητική τομογραφία, οι οποίες βγήκαν καθαρές με τον επιθετικό της ομάδας μας να παίρνει σήμερα εξιτήριο και την κατάσταση του να εκτιμάται ξανά τις επόμενες μέρες.

Για αύριο είναι προγραμματισμένη πρωινή προπόνηση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ