Χατζηγιοβάνης: «Ήταν μαγικό συναίσθημα, απίστευτη η ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ»

Χατζηγιοβάνης: «Ήταν μαγικό συναίσθημα, απίστευτη η ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ»

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης μίλησε για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ, το τέρμα που πέτυχε, την ατμόσφαιρα που δημιούργησε ο κόσμος αλλά και τα δυο ματς του Κυπέλλου.

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης παραχώρησε συνέντευξη και αναφέρθηκε στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ και τη μεγάλη νίκη των πράσινων, αλλά και στα δυο επόμενα ματς των δυο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Έλληνας εξτρέμ τόνισε μεταξύ άλλων στη Live Sport πως το τριφύλλι θα πρέπει να παλέψει στην Τούμπα για ένα σκορ πρόκρισης στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, ενώ σχολίασε την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού την Κυριακή, αλλά και το γκολ που σημείωσε.

Οι δηλώσεις του Χατζηγιοβάνη:

Όταν είδες τον Ίνγκασον να έχει το νου του στον Μακέντα, τι σκέφτηκες και έτρεξες να μπεις στη φάση; Πίστεψες ότι θα κάνει το λάθος ο Ισλανδός;

«Θα έλεγα ότι “διάβασα” σωστά τη φάση. Περίμενα ότι θα περάσει η μπάλα από τον αμυντικό και πράγματι, έτσι έγινε. Για αυτό έτρεξα προς τα εκεί, μου βγήκε, πήγα στο τετ-α-τετ και σκόραρα».

Έχοντας αστοχήσει σε ένα πέναλτι με «σκαφτό» πλασέ, δεν φοβήθηκες να δοκιμάσεις κάτι παρόμοιο στο τετ-α-τετ; Δεν το θεώρησες ριψοκίνδυνο;

«Ναι, ήταν ριψοκίνδυνο, αλλά δεν δίστασα ούτε δευτερόλεπτο. Μου αρέσει να ρισκάρω στη ζωή μου. Το δοκίμασα και μου βγήκε».

Πώς προετοιμαστήκατε για αυτό το παιχνίδι; Είχατε συζητήσει για το γεγονός ότι θα υπήρχαν χιλιάδες οπαδοί στις εξέδρες;

«Αυτά τα παιχνίδια είναι μοναδικά, δεν χρειάζεται να πεις πολλά. Είναι ωραία να παίζουμε απέναντι σε μεγάλους αντιπάλους, με γεμάτες εξέδρες. Ήταν μαγικό συναίσθημα, η ατμόσφαιρα ήταν απίστευτη. Ο κόσμος μας βοήθησε να πάρουμε τη νίκη, τον ευχαριστούμε για την παρουσία του και τον περιμένουμε στη ρεβάνς του Κυπέλλου. Ελπίζω να έρθουν ακόμα περισσότεροι».

Συμφωνείς με την άποψη ότι είναι καλύτερα που δεν νικήσατε με μεγαλύτερο σκορ, επειδή θα σας δημιουργούσε έναν εφησυχασμό για την Τετάρτη;

«Όχι, διαφωνώ. Δεν εφησυχάζουμε Θα πάμε στην Τούμπα απόλυτα συγκεντρωμένοι, με σκοπό να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε και να πάρουμε ένα αποτέλεσμα πρόκρισης».

Περιμένετε μεγάλες διαφορές στο παιχνίδι του Κυπέλλου, συγκριτικά με το προχθεσινό;

«Εκ των πραγμάτων, είναι διαφορετικά παιχνίδια. Άλλη διοργάνωση, με άλλο σύστημα διεξαγωγής».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ