Ακόμη και η Μαρούπα μιλάει για απόφαση με ατράνταχτα στοιχεία

Ακόμη και η Μαρούπα μιλάει για απόφαση με ατράνταχτα στοιχεία

Ο ΠΑΟΚ επιδιώκει να κάνει τη μέρα-νύχτα για να σωθεί, η ουσία είναι όμως ξεκάθαρη από την ΕΕΑ. Και το επιβεβαιώνει και η «αγαπημένη» του ΠΑΟΚ, Ειρήνη Μαρούπα.

Είναι λογικό μπροστά στην καταστροφή να προσπαθείς να πιαστείς από κάπου. Να πιστεύεις πως μπορείς να την γλιτώσεις από τον νόμο και την καθαρή παρανομία που έχεις κάνει, γιατί απλά είσαι στην Ελλάδα. Ο ΠΑΟΚ στην προκειμένη περίπτωση κάνει ότι μπορεί για να την γλιτώσει. Απειλεί ανοικτά, διχάζει, επιδιώκει να… χωρίσει όπως λέει την Ελλάδα στα δύο, αναγκάζει την Κυβέρνηση να αλλάξει τον νόμο, συνεχίζει με ψεύδη να συκοφαντεί και άλλες τέτοιες ομορφιές.

Δυστυχώς για αυτόν όμως τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά όσο νομίζει. Στον ΠΑΟΚ άλλωστε νομίζουν ότι πρέπει να πάρουν και μπόνους 5 βαθμούς για ψυχική οδύνη, παρότι παρανόμησαν επισήμως με την πολυιδιοκτησία με την Ξάνθη.

Η Ειρήνη Μαρούπα, το μέλος της ΕΕΑ που μίλησε ξεκάθαρα για πολυιδιοκτησία, είπε δημόσια πως ο Σαββίδης πήρε την Ξάνθη αλλά δεν ψήφισε να εφαρμοστούν οι κυρώσεις του νόμου γιατί μας έσωσε ο Ιβάν από τους… Τούρκους, είναι από τις πλέον «αγαπημένες» του ΠΑΟΚ.

Παρά τα αυτογκόλ που έχει βάλει παρουσιάζεται από τους υπαλλήλους της RFA ως η σωστή, έχει πει κατά καιρούς διάφορα. Ακόμη και ότι μπορεί να έκαναν λάθος είπε για να βοηθήσει όσο μπορεί. Βεβαίως όπως φαίνεται και από τον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, γράφει δημόσια, πως μιλάμε ξεκάθαρα για απόφαση και όχι για μια απλή γνώμη. Όπως έχουν βαλθεί όσο θέλουν να σώσουν τον ΠΑΟΚ (και ο ΠΑΟΚ) να λέει. Και μάλιστα με ακράδαντα στοιχεία!

Θυμίζουμε επίσης πως το Άρθρο 5 της ΟΥΕΦΑ απαγορεύει ρητά την πολυιδιοκτησία. Βλέπετε σχετικά, και οι ποινές είναι αυστηρές, στην ΟΥΕΦΑ δεν θα «παζαρέψουν», ούτε θα ασχοληθούν με αστειότητες του τύπου «θα χωρίσουμε την Ελλάδα στα δύο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ