Άρης: Η εμπιστοσύνη του Ένινγκ στον Γκάμα

Άρης: Η εμπιστοσύνη του Ένινγκ στον Γκάμα

Ο προπονητής του Άρη ξεκαθάρισε στις δηλώσεις του στη NOVA οτι ο Πορτογάλος θα συνεχίσει να εκτελεί τα πέναλτι της ομάδας του.

Στο παιχνίδι κυπέλλου με τον Ατρόμητο και στην εκτός έδρας αναμέτρηση πρωταθλήματος με τον Αστέρα Τρίπολης αναφέρθηκε με δηλώσεις του στη NOVA o Μίκαελ Ένινγκ. Ο Γερμανός τεχνικός εξέφρασε και την εμπιστοσύνη του στον Μπρούνο Γκάμα, τονίζοντας ότι θα συνεχίσει να εκτελεί τα πέναλτι.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την αναμέτρηση κυπέλλου με τον Ατρόμητο: «Θα διορθώσουμε κάποια πράγματα. Υπάρχει επιθυμία για πρόκριση. Το αποτέλεσμα είναι καλό, έστω και αν δεν φαίνεται έτσι. Δεν θα αναφερθώ σε ποσοστά. Πλέον προκρινόμαστε και με ισοπαλία. Τώρα κοιτάμε το παιχνίδι πρωταθλήματος».

Για το ότι η ομάδα του είχε τη κατοχή της μπάλας: «Έτσι γίνεται κάποιες φορές όταν υπάρχει και δεύτερο παιχνίδι.Ο Ατρόμητος ήρθε να καταστρέψει αυτό που θέλαμε να κάνουμε. Έπιαξε έξυπνα, πέτυχε τον σκοπό του αλλά στη δεύτερη αναμέτρηση θα αντιδράσουμε».

Για το χαμένο πέναλτι του Γκάμα: «Δεν μπορώ να πω κάτι αρνητικό. Ήταν ένα καλά εκτελεσμένο πέναλτι. Πήγε βέβαια στο δοκάρι. Δεν αλλάζει κάτι. Ο Γκάμα θα συνεχίσει να εκτελεί τα πέναλτι».

Για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης: «Ο αντίπαλος είναι πολύ καλός στην έδρα του. Γνωρίζουμε ότι κάθε βαθμός μας φέρνει πιο κοντά στην έξοδο στην Ευρώπη. Αυτό μας δίνει κίνητρο και περιμένουμε να γίνει ένα καλό παιχνίδι».

Για τη μέχρι τώρα παρουσία του στον πάγκο του Άρη: «Είναι ένα συναρπαστικό ταξίδι. Έχουμε ζήσει πολλά πράγματα. Υπάρχει καλό κλίμα στην ομάδα, παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο και νιώθουμε όμορφα».

Για το αίτημα αλλαγής της ώρας του αγώνα με τον Ατρόμητο και το γεγονός ότι η ΑΕΚ δεν έχει παιχνίδι κυπέλλου πριν τον αγώνα στο Κλεάνθης Βικελίδης: «Δεν έχω πρόβλημα με την ΑΕΚ. Εμείς θέλαμε το ματς να πάει νωρίτερα, για να επιστρέψουμε την ίδια μέρα. Το αίτημα μας έγινε δεκτό και δεν έχω να πω κάτι άλλο ».

Για τους Ιντέγε και Μανσίνι: «Ο Μανσίνι δεν θα προλάβει το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης. Για τον Ιντέγε έχουμε καλά νέα. Δεν είναι ακόμα εδώ, αλλά πιστεύω θα τον έχουμε γρήγορα ξανά στην διάθεσή μας. Ίσως και στο παιχνίδι με την ΑΕΚ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ