ΠΑΟΚ: Η επιστροφή του Ελ Καντουρί και η τελευταία προπόνηση

ΠΑΟΚ: Η επιστροφή του Ελ Καντουρί και η τελευταία προπόνηση

Ο Ελ Καντουρί έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και αναμένεται να βρεθεί στην αποστολή του αγώνα με τον ΟΦΗ. Στην τελευταία πρωινή προπόνηση ο Φερέιρα περιμένει να δει του Βιερινια και Ίνγκασον να συμμετέχουν κανονικά.

Ο ΠΑΟΚ ολοκληρώνει την σύντομη προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ με μια προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας. Ο Αμπελ Φερέιρα περιμένει να δει αν σε αυτή θα συμμετέχουν οι Βιερίνια και Ίνγκασον που προφυλάχθηκαν στην προπόνηση της Παρασκευής.

Εκτός από την απουσία των Λέο Ζαμπά και Χοσέ Κάνιας ο Δικέφαλος δεν αντιμετωπίζει κάποιο άλλο πρόβλημα, ενώ στις προπονήσεις επέστρεψε και ο Αουγκούστο που ξεπέρασε την ίωση που τον είχε κρατήσει κλινήρη.

Στην αποστολή όπως όλα δείχνουν θα βρεθεί ο Ελ Καντουρί που εδώ και μέρες έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και συμμετέχει στις προπονήσεις. Ο Μαροκινός μέσος, είχε τραυματιστεί στον αγώνα πρωταθλήματος με τον Πανιώνιο στις 19 Δεκεμβρίου και έκτοτε είχε μείνει εκτός αγώνων.

Πλέον εδώ και ένα δεκαήμερο τουλάχιστον, προπονείται σε φουλ ρυθμούς και έτσι ήρθε η ώρα να επιστρέψει στην αποστολή. Ο Ελ Καντουρί, ανάλογα με την εξέλιξη που θα έχει ο αυριανός αγώνας με τους κρητικούς να πάρει και χρόνο συμμετοχής, προκειμένου να ενταχθεί πιο σύντομα στην ομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ