Άρης: Δυο παιχνίδια στόχων

Άρης: Δυο παιχνίδια στόχων

Η μεγάλη σημασία που έχουν για την ομάδα του Ένινγκ οι αναμετρήσεις με τον Αστέρα Τρίπολης για το πρωτάθλημα και τον Ατρόμητο για το κύπελλο.

Καθοριστικές θα είναι οι επόμενες μέρες σε οτι αφορά την επίτευξη των στόχων του Άρη για τη τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Μπορεί, μάλιστα,να συνηθίζουμε να λέμε οτι μια ομάδα κοιτάει μόνο το επόμενο παιχνίδι, όμως ο Άρης θα πρέπει να έχει το μυαλό του και στην αναμέτρηση της Πέμπτης στο Περιστέρι.

Στον σημερινό εκτός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης με νίκη η ομάδα του Μίκαελ Ένινγκ θα κλειδώσει σε μεγάλο βαθμό τη συμμετοχή της στα πλέι οφ του πρωταθλήματος. Ακόμα βέβαια και σε περίπτωση, ω μη γένοιτο, αρνητικού αποτελέσματος στο Θόδωρος Κολοκοτρώνης, θα είναι φαβορί για την εξάδα.

Ο Άρης όμως οφείλει να κερδίσει, προκειμένου να κάνει ακόμα πιο εύκολα τα πράγματα γι αυτόν, να πλασαριστεί όσο το δυνατόν καλύτερα στη τελική φάση του πρωταθλήματος αλλά και να πάρει ψυχολογία ενόψει του αγώνα της Πέμπτης.

Το δεύτερο παιχνίδι κυπέλλου με τον Ατρόμητο, άλλωστε, θα κρίνει και τον μεγάλο στόχο της ομάδας για τη τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Η εξασφάλιση της εξόδου στην Ευρώπη είναι ο ελάχιστα αποδεκτός στόχος, είναι το αυτονόητο για μια ομάδα του μεγέθους του Άρη. Αυτό που έχει ανάγκη η ομάδα είναι η κατάκτηση του τίτλου.

Δεν ξέρω αν ο Ένινγκ θα κάνει τελικά ροτέσιον στο σημερινό παιχνίδι, προκειμένου να δώσει ανάσες σε παίκτες ενόψει του αγώνα με τον Ατρόμητο. Μικρή σημασία έχει, εξάλλου.

Αυτό που προέχει είναι όσοι αγωνιστούν και στην σημερινή αναμέτρηση και σ’ αυτή της Πέμπτης να καταλάβουν τη σημασία της.

Υ. Γ Ο πόνος δεν έχει χρώματα, δεν έχει οπαδικές προτιμήσεις και ομάδες. Κανείς οπαδός να μη πληρώσει ξανά με τέτοιο τρόπο την αγάπη του για την ομάδα του. Αθάνατοι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ