Ανησυχία για Σουντανί στον Ολυμπιακό!

Ανησυχία για Σουντανί στον Ολυμπιακό!

Ο Χιλάλ Σουντανί τραυματίστηκε στο γόνατο στο παιχνίδι του Ατρόμητου με τον Ολυμπιακό, έγινε αναγκαστική αλλαγή και υπάρχει ανησυχία στο στρατόπεδο των ερυθρόλευκων.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στο Περιστέρι τον Ατρόμητο για την 23η αγωνιστική της Super League και η ατυχία «χτύπησε» για άλλη μια φορά τους ερυθρόλευκους.

Συγκεκριμένα, στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης με την ομάδα του Σάββα Παντελίδη και πιο συγκεκριμένα στο 15ο λεπτό, ο Χιλάλ Σουντανί τραυματίστηκε στο γόνατο και ο Πέδρο Μαρτίνς προχώρησε σε αναγκαστική αλλαγή, περνώντας στη θέση του τον Κώστα Φορτούνη στο 18′.

Ο Αλγερινός επιθετικός είχε έντονες ενοχλήσεις στο γόνατο μετά από άσχημο πάτημα σε κόντρα, με τον γιατρό του Ολυμπιακού, Χρήστο Θέο να περνάει στον αγωνιστικό χώρο για τις πρώτες βοήθειες και να ζητάει να γίνει αλλαγή.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο γιατρός των ερυθρόλευκων είπε στον Σουντανί ότι πρέπει να βγει και ο Αλγερινός έγινε έξαλλος, όμως εν συνεχεία αποχώρησε, με τον τραυματισμό του να προκαλεί έντονη ανησυχία στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ