Ντουρμισάι: «Στόχος να πάμε όσο πιο ψηλά στο πρωτάθλημα και στον τελικό Κυπέλλου»

Ντουρμισάι: «Στόχος να πάμε όσο πιο ψηλά στο πρωτάθλημα και στον τελικό Κυπέλλου»

Για τις βλέψεις του Άρη την τρέχουσα σεζόν μίλησε ο 23χρονος φορ μετά την ισοπαλία με τον Αστέρα.

Ο Φιορίν Ντουρμισάι απέδωσε το «Χ» με τον Αστέρα στην Τρίπολη στην έλλειψη τελικής πάσας του Άρη. Ο 23χρονος επιθετικός τόνισε πως η ομάδα του πρέπει να γίνει πιο αποτελεσματική για να πετύχει τους στόχους της και να φτάσει όσο ψηλότερα μπορεί στο πρωτάθλημα, αλλά και στον τελικό Κυπέλλου.

Για την ισοπαλία με τον Αστέρα Τρίπολης: «Είχαμε ευκαιρίες, ήμασταν δραστήριοι στο πρώτο ημίχρονο. Μας έλειψε η τελική πάσα και ένα καλό σουτ για να σκοράρουμε και άλλο γκολ. Είναι θέμα ατυχίας πρέπει να είμαστε πιο αποτελεσματικοί στα επόμενα παιχνίδια».

Για τους στόχους του Άρη: «Όταν έχεις κίνητρο και φιλοδοξίες, θες να προχωρήσεις περισσότερο. Αυτό λειτουργεί πολύ θετικά για την ομάδα μας. Ίσως είναι θέμα κούρασης που δεν βγάζουμε πάντα τον καλύτερο μας εαυτό. Στόχος μας είναι να πάμε όσο πιο ψηλά στο πρωτάθλημα και φυσικά στον τελικό του Κυπέλλου».

Για την κόπωση από τα συνεχόμενα παιχνίδια: «Όπως έχουμε πολλά ματς εμείς, το ίδιο ισχύει και με άλλες ομάδες. Πρέπει να υπάρχει και ξεκούραση και να διαχειριζόμαστε αναλόγως τα ματς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ