Σουντανί: Ανησυχία για μεγάλη ζημιά

Σουντανί: Ανησυχία για μεγάλη ζημιά

Φόβοι για σοβαρή ζημιά στο γόνατο του Χιλάλ Σουντανί στον Ολυμπιακό, με τον Αλγερινό επιθετικό να υποβάλλεται αυτή την ώρα σε εξετάσεις.

Έντονη ανησυχία επικρατεί στις τάξεις του Ολυμπιακού για τον τραυματισμό του Χιλάλ Σουντανί στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Ο Αλγερινός επιθετικός τραυματίστηκε στο γόνατο μετά από άσχημο πάτημα σε κόντρα, στο 15’ της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και βγήκε εκτός αγωνιστικού χώρου, για να πάρει τη θέση του ο Κώστας Φορτούνης.

Ο Σουντανί υποβάλλεται αυτή την ώρα σε εξετάσεις από το ιατρικό επιτελείο των ερυθρόλευκων και υπάρχουν φόβοι για σοβαρή ζημιά στο γόνατο του επιθετικού του Ολυμπιακού.

Η ανησυχία είναι έντονη στο «στρατόπεδο» των ερυθρόλευκων, με τον Πέδρο Μαρτίνς και τους συνεργάτες του να περιμένουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων, όπου θα φανεί το μέγεθος του τραυματισμού και φυσικά το διάστημα της απουσίας του.

Αναμφίβολα ο Πορτογάλος τεχνικός θα έχει μεγάλο «πονοκέφαλο» αν χάσει τον Σουντανί στο πιο σημαντικό κομμάτι της σεζόν σε Ελλάδα και Ευρώπη, με συνεχόμενα κομβικά παιχνίδια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ