Ζίβκοβιτς: «Πρώτα ο Παναθηναϊκός»

Ζίβκοβιτς: «Πρώτα ο Παναθηναϊκός»

Ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς, σε δηλώσεις του στάθηκε στο ματς που έρχεται και είναι με τον Παναθηναϊκό και στον τρόπο με τον οποίο ο ΠΑΟΚ θα «κλειδώσει» την πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου.

Ο Σέρβος κίπερ του Δικεφάλου με δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον ΟΦΗ στην κάμερα του PAOK TV αρχικά μίλησε για το τι πήγε λάθος στο πρώτο ημίχρονο:

«Στο πρώτο ημίχρονο ήταν δύσκολο να φτάσουμε στην εστία του αντιπάλου γιατί ήταν καλά κλεισμένος, παρόλα αυτά διατηρήσαμε την ψυχραιμία μας, είπαμε κάποια πράγματα στο ημίχρονο και στο δεύτερο μέρος μπήκαμε στο γήπεδο και κάναμε αυτά που έπρεπε να κάνουμε».

Για το αν σκέφτονται το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στο Κύπελλο, μετά έχουμε το ματς με την Λάρισα και μετά από αυτό το παιχνίδι θα έχουμε τη δυνατότητα να σκεφτούμε το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Σε όλα τα εντός έδρας ματς έχουμε και τον 12ο παίκτη μας που είναι ο κόσμος της ομάδας. Είμαστε συγκεντρωμένοι έχουμε πολλά παιχνίδια ακόμη και θα δούμε στο τέλος τι θα γίνει».

Για το τι άλλαξε στον ΠΑΟΚ: «Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, αλλά δείξαμε όλοι ότι είμαστε μια οικογένεια και πρέπει να συνεχίσουμε ενωμένοι γιατί έτσι δείχνουμε ότι είμαστε πολύ δυνατοί».

Για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό: «Θα είναι τελείως διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με τα άλλα δύο, θα πρέπει να ξεκινήσουμε δυνατά το παιχνίδι, γιατί το 2-0 είναι ένα από τα πιο δύσκολα αποτελέσματα στο ποδόσφαιρο και θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Τέτοιου είδους παιχνίδια κρίνονται στις λεπτομέρειες, έτσι έγινε και στο πρώτο ματς, δεν έχει σημασία ποιος θα σκοράρει, σημασία έχει να έρθει το γκολ και η νίκη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ