«Κλείδωσε» η ημερομηνία για τη συνάντηση της κυβέρνησης με FIFA και UEFA

«Κλείδωσε» η ημερομηνία για τη συνάντηση της κυβέρνησης με FIFA και UEFA

Στις 25 Φεβρουαρίου θα γίνει η συνάντηση τη κυβέρνησης και θα πέσουν οι υπογραφές για το ποδοσφαιρικό Μνημόνιο με την έλευση στην Αθήνα του προέδρου της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, αλλά και του αντιπρόεδρου της FIFA, Γκρεγκ Κλαρκ.

Ορίστηκε η ημερομηνία για τη συνάντηση της ελληνικής κυβέρνησης με τις FIFA και UEFA για το ελληνικό ποδόσφαιρο και τις υπογραφές του Μνημονίου. Η μέρα λοιπόν που αναμένεται στην Αθήνα ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν και ο αντιπρόεδρος της FIFA, Γκρεγκ Κλαρκ είναι η 25η Φεβρουαρίου, όπου και θα δρομολογηθούν οι εξελίξεις για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Όπως γνωστοποίησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, κατά την καθιερωμένη ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, η συνάντηση των δύο πλευρών θα πραγματοποιηθεί στις 25 Φλεβάρη.

Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία είχε αποδεχτεί την πρόσκληση και ο πρόεδρός της, Αλεξάντερ Τσέφεριν, θα δώσει ο ίδιος το παρών, ενώ στην πρωτεύουσα θα βρεθεί και ο αντιπρόεδρος της παγκόσμιας ομοσπονδίας, όπως αποφασίστηκε μετά τις συναντήσεις μαζί τους του υπουργού Επικρατείας, Γιώργου Γεραπετρίτη, στην Ελβετία.

Η FIFA και η UEFA θα δώσουν τεχνική βοήθεια στη χώρα μας για κρίσιμα ζητήματα και το πλάνο είναι να υπάρξει και μια νέα διοίκηση στην ΕΠΟ μετά το καλοκαίρι, η οποία θα είναι κοινής αποδοχής, ώστε να γίνει ένα βήμα προς τα εμπρός.

Η ελληνική πλευρά ακόμη δεσμεύτηκε γι’ αυτό και έχει προειδοποιήσει ότι θα υπάρξει αποβολή των ελληνικών ομάδων από την Ευρώπη σε περίπτωση που δεν τηρηθούν όσα υπογραφούν στο ποδοσφαιρικό Μνημόνιο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ