A Bola: «Τελειώνει από την ΚΕΔ ο Περέιρα»

A Bola: «Τελειώνει από την ΚΕΔ ο Περέιρα»

«Τελειωμένο» θεωρούν και οι Πορτογάλοι τον Μέλο Περέιρα, ο οποίος αναμένεται να αποχωρήσει από την ΚΕΔ το ερχόμενο καλοκαίρι. Ποιο είναι το φαβορί για την αντικατάστασή του.

Η αντίστροφη μέτρηση για το τέλος του Μέλο Περέιρα ξεκίνησε. Όπως αναφέρει με σημερινό της δημοσίευμα η πορτογαλική «Abola», ο 62χρονος αναμένεται να αποχωρήσει από την ΚΕΔ τον Ιούνιο του 2020, όταν και ολοκληρώνεται το συμβόλαιο που είχαν υπογράψει οι δυο πλευρές.

Κύριο λόγο στην τελική απόφαση είχαν οι UEFA και FIFA, οι οποίες έκριναν αναγκαία την αλλαγή προσώπου στην προεδρία της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, κάτι που σημαίνει πως ο Περέιρα αναμένεται να χάσει τη θέση του στις αρχές του καλοκαιριού.

Σύμφωνα, μάλιστα, με το ρεπορτάζ των Πορτογάλων, φαβορί για την αντικατάσταση του Περέιρα, παρουσιάζεται ο Ισπανός Χουάν Αντόνιο Φερνάντεζ Μαρίν!

«Ο Πορτογάλος Βίτορ Περέιρα, ο οποίος κατέχει τη θέση του προέδρου της ΚΕΔ από τον Ιούλιο του 2017 (ο δεύτερος ξένος που ανέλαβε μετά το Σκωτσέζικο Χιου Ντάλας το 2014), κατόπιν σύστασης της FIFA και της UEFA αναμένεται να αποχωρήσει στο τέλος της θητείας του!

Είναι πολύ πιθανό να επιλεχθεί ένας άλλος ξένος για τη θέση του από τη FIFA και την UEFA. O Ισπανός Χουάν Αντόνιο Φερνάντεζ Μαρίν είναι βασικός υποψήφιος να τον αντικαταστήσει» αναφέρεται χαρακτηριστικά στο εν λόγω δημοσίευμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ