Φωτιάδης: Άντε κάντε όλοι στην πάντα, να… χορέψει -στην Τούμπα- ο Σαλονικιός

Φωτιάδης: Άντε κάντε όλοι στην πάντα, να… χορέψει -στην Τούμπα- ο Σαλονικιός

Τέσσερα ματς στην Τούμπα, τέσσερα πέναλτι στον ΠΑΟΚ. Λογικό; Σαλονικιός είναι ο άνθρωπος. Πώς να μην τον εκτιμά απεριόριστα ο Μέλο Περέιρα;

Τελειώνει ο Μέλο Περέιρα από την ΚΕΔ, σύμφωνα με την A Bola και το σημερινό της ρεπορτάζ. Και όσο και να το κάνεις Πορτογάλοι είναι οι άνθρωποι, άρα μπορεί να ξέρουν και κάτι παραπάνω. Μέχρι να τελειώσει όμως προσωπικά το βλέπω να έχει τελειώσει και το πρωτάθλημα. Κανείς δεν ασχολείται και γίνονται… σφαγές κάθε Κυριακή. Καροτσάκι τον πάει τον ΠΑΟΚ ο «αρχιδιαιτητής» των 22.500 ευρώ τον μήνα. Και μάλιστα έχει φτάσει σε σημείο να μην λογαριάζει τίποτα. Να μην κρατά ούτε τα προσχήματα.

Με ρώτησαν διάφοροι για τον Φωτιάδη. Για αυτό το «τσακάλι» με σφυρίχτρα που από την ανησυχία του μην γίνει κανά παράξενο στο ματς του ΠΑΟΚ με τα «δεύτερα» του ΟΦΗ πήρε φόρα και μοίραζε τα πέναλτι σαν στραγάλια στο δεύτερο ημίχρονο. Με ρωτούν αν ήταν, τι ήταν κλπ.

Είναι όμως τόσο ενδιαφέρον όλο αυτό σα να πρέπει να εξηγήσεις γιατί ο ήλιος βγαίνει από την Ανατολή. Θα τα πω μια φορά, γιατί βαριέμαι εύκολα. Σε τελική ανάλυση είναι τόσα τα δείγματα γραφής και οι αποδείξεις που πρέπει να είσαι στραβός για να μην βλέπεις τι συμβαίνει.

Ο Φωτιάδης προέρχεται από τον σύνδεσμο Καστοριάς. Τη… λίμνη της πόλης του, όμως πρέπει να την έχει δει από φωτογραφία. Στη Θεσσαλονίκη ζει το παλικάρι. Εκεί… αγαπά. Εκεί ξεφαντώνει. Εκεί νιώθει το σπίτι του. Αυτό το ξέρουν και οι πέτρες που πετάνε οι ΠΑΟΚτζήδες στην Τούμπα. Τον έχει στην καρδιά του λοιπόν ο Μέλο. Τον έστειλε τον Οκτώβρη να σφυρίξει το 3-0 του ΠΑΟΚ με την Λαμία, στο ματς που οι φιλοξενούμενοι έδιωξαν τον –πρώην του ΠΑΟΚ- Βελλίδη με την ευχή να βρει τον δρόμο του στην τροχαία. Τον είχε στείλει Γενάρη του ΄19 στο ΠΑΟΚ-Γιάννενα 2-1 που το σκορ άνοιξε με πέναλτι ο Πέλκας και που ήταν τερματοφύλακας για τους Γιαννιώτες πάλι ο Βελλίδης!

Πεναλτάκι είχε δώσει ο Φωτιάδης στον ΠΑΟΚ, και στο αμέσως προηγούμενο ματς που βρέθηκε στη Τούμπα. Στο ΠΑΟΚ-Τρίκαλα 2-1 για το κύπελλο. Το πέναλτι της νίκης από τα πόδια του Πρίγιοβιτς στο 94΄.

Δηλαδή το παλικάρι έχει σφυρίξει 4 ματς στην Τούμπα, έχει δώσει 4 πέναλτι και ο ΠΑΟΚ έχει κάνει τέσσερις νίκες εκ των οποίων οι δύο στο γκολ! Θέλετε κάτι άλλο ή σας κάλυψα;  Γιατί αν έχετε και άλλες απορίες απευθυνθείτε στην A Bola..

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ