Αγοράζει και το Καρναβάλι της Ξάνθης ο Καλπαζίδης!

Η διεξαγωγή της τελευταίας αγωνιστικής της Superleague απειλείται από την κορύφωση του Καρναβαλιού της Ξάνθης! Όμως, ο Βορειοελλαδίτης μεγαλοεπενδυτής Γιάννης Καλπαζίδης ετοιμάζεται να δώσει λύση!

Αγοράζει και το Καρναβάλι της Ξάνθης ο Καλπαζίδης! | to10.gr

Ένας απίστευτος λόγος απειλεί τη διεξαγωγή της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής της Superleague! Ποιος είναι αυτός; Όσο και αν ακούγεται απίθανος, πρόκειται για το Καρναβάλι της Ξάνθης…

Όχι, δεν πρόκειται για φάρσα! Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Thrakisports.gr, ο ορισμός του παιχνιδιού Ξάνθη – ΠΑΟΚ στα Πηγάδια την Κυριακή 1 Μαρτίου (19:00), ανήμερα της κορύφωσης των καρναβαλικών εκδηλώσεων στο τριήμερο της Αποκριάς, προβληματίζει την Αστυνομική Διεύθυνση του θρακιώτικου νομού.

«Υπάρχει ενδεχόμενο ακύρωσης των Ολυμπιακών Αγώνων»

Στην πόλη θα συρρεύσουν χιλιάδες καρναβαλιστές, όπως συνηθίζεται κάθε χρόνο, ενώ παράλληλα θα μεταβούν από όλη τη Θεσσαλονίκη οπαδοί του ΠΑΟΚ για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση. Η αστυνομική δύναμη του νομού δεν επαρκεί για να αστυνομεύσει το παιχνίδι υπό αυτές τις περιστάσεις και προσανατολίζεται να ζητήσει τη μετάθεση του.

Όπως επισημαίνει το θρακιώτικο site, παραδοσιακά στα Πηγάδια δεν οριζόταν ποτέ παιχνίδι την Κυριακή της Αποκριάς εξαιτίας της συγκεκριμένης ιδιαιτερότητας. Αν η Ξάνθη έπαιζε εντός, το ματς πραγματοποιούταν το Σάββατο για να αποφευχθούν τα προβλήματα.

Θεωρητικά, η εύκολη επιλογή θα ήταν η μετάθεση του Ξάνθη-ΠΑΟΚ για το Σάββατο. Όμως, εδώ έπονται τα δύσκολα… Για λόγους ισονομίας, όλα τα παιχνίδια της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας θα αρχίσουν την ίδια μέρα και ώρα… Αν μετακινηθεί ένα ματς, αυτόματα θα μετακινηθούν όλα…

Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος μαζί με τον Ολυμπιακό διεκδικούν την πρώτη θέση της βαθμολογίας. Θα ήταν αντιδεοντολογικό να παίξει ο ένας νωρίτερα και ο άλλος να ξέρει το αποτέλεσμα που έχει ανάγκη.

Ποια είναι η λύση; Μία και μοναδική… Ο Βορειοελλαδίτης μεγαλοεπενδυτής Γιάννης Καλπαζίδης να παρέμβει και να αγοράσει (και) το Καρναβάλι της Ξάνθης και να το μεταφέρει σε άλλο τριήμερο! Πήρε το Σαλέ, πήρε την τοπική ομάδα, ας πάρει και το Καρναβάλι! Θα διασφαλίσει και ότι δεν θα καταλήξει στην κατοχή κανενός Τούρκου, ο οποίος ίσως να σκέφτεται να διατάξει να παρελάσουν άρματα που θα διαφημίζουν τον Ταγίπ Ερντογάν…

 

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο