Γρηγορίου: «Η εικόνα μας δεν ήταν για να χάνουμε με δύο γκολ στο ημίχρονο»

Γρηγορίου: «Η εικόνα μας δεν ήταν για να χάνουμε με δύο γκολ στο ημίχρονο»

Ο προπονητής της ΑΕΛ, Μιχάλης Γρηγορίου, τόνισε ότι η εικόνα της ομάδας του δεν ήταν για να χάνει με 2-0 στο ημίχρονο, ενώ μίλησε και για τους στόχους της ομάδας.

Η ΑΕΛ ηττήθηκε με 2-1 από τον ΠΑΟΚ για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Superleague. Ο προπονητής της θεσσαλικής ομάδας, Μιχάλης Γρηγορίου, τόνισε ότι η εικόνα της ομάδας του ήταν αρκετά καλή, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στους στόχους της ομάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μιχάλης Γρηγορίου:

Για τις απουσίες που είχε η ΑΕΛ: «Θα μείνω στην προσπάθεια των παιδιών που ήταν διαθέσιμοι και έπαιξαν σήμερα. Ήταν εξαιρετικοί. Ακόμα και στο πρώτο ημίχρονο στο 0-2, η εικόνα μας δεν ήταν για να χάνουμε με δύο γκολ διαφορά. Είχαμε αρκετές ελλείψεις, ορισμένα από τα παιδιά που έπαιξαν δεν είχαν ρυθμό, κάποιοι δεν μπορούν να βγάλουν 90 λεπτά. Η προσπάθεια τους ήταν αξιέπαινη. Θα δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά και θα μείνω σε αυτό»

Για τα επόμενα δύο παιχνίδια και τους στόχους της ομάδας: «Έχω πει ότι μέχρι την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος θα προσπαθούμε και θα παλεύουμε μέχρι το τελευταίο λεπτό σε οποιοδήποτε παιχνίδι. Στα άλλα παιχνίδια θα κοιτάξουμε να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε, γιατί όχι και το απόλυτο και στο τέλος θα δούμε που θα βρισκόμαστε για τα play off ή τα play out».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ